Jantien Kuperus wordt de directeur van het Participatiebedrijf Westelijke Mijnstreek. Ze start met haar werkzaamheden op 1 oktober aanstaande en gaat dan leiding geven aan ruim duizend medewerkers.

Foto: Jantien Kuperus

De 51-jarige Kuperus woont in Sittard en is momenteel bestuurder van Via Jeugd (o.a. Via Icarus in Cadier en Keer), een organisatie voor gespecialiseerde jeugdhulpverlening. Daarvoor was zij onder meer algemeen directeur van de Kredietbank Limburg, manager bij Wonen Limburg en manager bij het COA. 

Jantien Kuperus gaat deel uitmaken van de zeshoofdige directie van de gemeente Sittard-Geleen, onder leiding van gemeentesecretaris/algemeen directeur Gert-Jan Kusters. De in Utrecht geboren Kuperus is formeel ook directeur van Vixia BV en van de gemeenschappelijke regeling (GR) WSW. Ze volgt John Heesen op, die op dit moment op ad interimbasis directeur is van het Participatiebedrijf en binnen Sittard-Geleen ook verantwoordelijk is (en blijft) voor Ruimtelijke Projecten en Beheer en (de zorggerelateerde onderdelen van) Sociale Zaken. 

Lees hier het volledige persbericht

Deze werving & selectie procedure voor Participatiebedrijf Westelijke Mijnstreek is uitgevoerd door Geerts & Partners.

Geerts & Partners wenst Jantien veel succes en feliciteren Participatiebedrijf Westelijke Mijnstreek.

Heeft u ook een functie te vervullen? Neem contact op met Carelien Liebrecht via 06-21297633 of

mail Carelien