Directeur Werving & Selectie

Door de kracht in mensen te (h)erkennen en hen daarvan bewust te maken en van daaruit te laten werken, wil ik het beste uit onze kandidaten én onze eigen medewerkers halen. Ik zie mijn opdrachtgever en kandidaten graag succesvol zijn, eigenlijk wil ik iedereen zien slagen. Ik ben pas tevreden als zij hun eigen verwachtingen overtroffen hebben!

Sander studeerde Personeelswetenschappen aan de universiteit van Tilburg en volgde de organisatieadviesopleiding aan het SIOO. Daarnaast is hij gespecialiseerd in ‘Social Control’. Sander Geerts deed ruime werkervaring op in diverse management- en directiefuncties bij verschillende profit en non-profit organisaties.

Sander Geerts is vooral geïnspireerd door mensen in organisaties. Als sparringpartner van besturen, directies en management zet hij zijn talent met betrekking tot het omgaan met mensen in relatie tot uitdagende vraagstukken dagelijks in. Hij is bijzonder diplomatiek en heeft een sterk ontwikkeld invoelend vermogen. Gecombineerd met zijn ruime ervaring resulteert dit in duurzame en creatieve oplossingen. Samen met Edo en Pascal is Sander verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele aansturing van de organisatie.

Neem contact op met Sander Geerts

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.