Loopbaanregisseur

Een waardevolle combinatie van inlevend vermogen, begrip en kennis van de arbeidsmarkt. Dat brengt Annemieke Methorst als loopbaanregisseur. Ze heeft haar strepen verdient binnen Geerts & Partners als interim-adviseur. Nu verweeft ze dat werkverleden met haar eigen ervaring en hr-kennis om als jouw loopbaanregisseur te starten. Samen vinden jullie de nieuwe stap in je carrière.

Wat onderscheidt Annemieke?

  • Een aanstekelijk enthousiasme waarmee ze mensen overtuigt
  • Kent de arbeidsmarkt als geen ander en weet waar jij werkgeluk vindt
  • Toont oprechte interesse en deelt haar eigen ervaring voor herkenbaarheid

Rust vinden

Beginnen bij het begin, staat in het proces met Annemieke centraal. Dat betekent rust vinden. Even aarden. Annemieke zorgt voor een warm welkom voor iedere nieuwe kandidaat. En geeft eerst de tijd en ruimte om te reflecteren. Dat gebeurt tijdens goede gesprekken waar Annemieke zelf ook haar ervaring met je deelt. Ze weet dat van baan veranderen spannend is en in eerste instantie energie kost, maar dat het vooral ook energie oplevert.

Ik word enthousiast van de kansen die op iemands pad komen wanneer de rust is wedergekeerd en je verder kunt kijken naar de volgende stap. In dat enthousiasme neem ik mensen mee.  – Annemieke Methorst

De praktische kant

Annemieke weet als geen ander wat er speelt op de arbeidsmarkt, met name binnen het publieke domein. Zodra de mobiliteitsdienstverband-kandidaat toe is aan de volgende stap, zet ze de knop om en komt haar praktisch kant in beeld. Vanwege haar jarenlange ervaring in het hr-vak weet ze wat er nodig is om de beoogde baan te krijgen. Annemieke kijkt goed naar je cv, helpt je op weg met de sollicitatie en zorgt er samen voor dat je nieuw werkgeluk vindt.

Vind samen met Annemieke jouw volgende stap.

Neem contact op met Annemieke Methorst

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.