Manager Detacheren

Hij heeft hr-kennis, is bekend met het mobiliteitsdienstverband, heeft kennis van de arbeidsmarkt, een groot netwerk én ervaring met het ontdekken van je passie. Joachim van Hees heeft het totaalpakket om jou te helpen als adviseur mobiliteit. “Ik ben altijd zoekende geweest naar waar ik het meeste werkgeluk uit haal. Daarin anderen begeleiden is het dankbaarste werk om te doen.”

Wat onderscheidt Joachim?

  • Grijpt het liefst nieuwe uitdagingen aan
  • Hoort ook de vraag áchter de vraag
  • Ondersteunt jou vanuit zijn eigen ervaring

Op zoek naar passie

Joachim weet hoe het is om van baan te switchen omdat je toe bent aan iets nieuws, je passie wilt ontdekken of niet meer vooruitkomt in een functie. “Ik heb een aantal verschillende functies gehad. Consultancy, accountmanager, hr-adviseur en leidinggevende; allemaal in het teken van werken met mensen. Met iedere nieuwe rol kwam ik een stap dichter bij mijn passie. Nu combineer ik alles wat ik tijdens mijn loopbaan heb geleerd, in de baan bij Geerts & Partners.”

Werkgeluk nastreven is dus niets nieuws voor Joachim. Net als het mobiliteitsdienstverband. “Ik vind het een mooi instrument om mensen in een positie te zetten waarin zij de ruimte krijgen om zichzelf te herontdekken. En kunnen ervaren hoe het is om een nieuwe stap te zetten. Het kan echt voelen als bevrijding om dat te doen. Dat ik daaraan bij kan dragen, vind ik enorm mooi.”

Wanneer iemand niet meer goed op z’n plek zit is het mobiliteitsdienstverband volgens mij het grootste cadeau wat je iemand kan geven.

De werkwijze van Joachim typeert zich door zijn oprechte interesse in jou. De wensen en belangen van de kandidaat zijn het belangrijkste goed. “Ik luister graag aandachtig naar je. Probeer vooral tussen de regels te luisteren en daarmee de vraag achter de vraag te ontdekken. Ik toets of de ander zich in mijn bevindingen herkent en maak ze bewust van wat ik zie. Op basis daarvan maak ik maatwerk mogelijk.”

Ga in gesprek met Joachim en ontdek waar jouw passie ligt.

Neem contact op met Joachim van Hees

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.