Directeur Mobiliteit & Loopbaanregie

Kandidaten en opdrachtgevers staan bij mij altijd centraal. Als adviseur van klanten en opdrachtgevers ben ik op zoek naar waar de echte behoefte ligt en help hen die concreet te maken. Samen bouwen we aan oplossingen die ertoe doen en geven invulling aan die behoefte. Oplossingen die toekomstbestendig zijn en tot succes leiden.

Edo studeerde commerciële economie in Tilburg en heeft tijdens zijn loopbaan uitgebreide management development programma’s en diverse trainingen doorlopen op het vlak van onder meer: communicatie, coaching, leiderschapsstijlen, recruitment, verandermanagement, strategische advisering en accountmanagement. Hij begon zijn carrière als selectieadviseur en coach in de detachering. Edo was ondermeer actief in accountmanagement en business development bij gerenommeerde spelers in de markt. In diverse managementfuncties was hij eindverantwoordelijk voor het strategisch beleid, de dagelijkse operatie en commercie in de regio Zuid-Nederland. Ook was hij verantwoordelijk voor strategische business development vraagstukken in de samenwerking met onder meer sectorfondsen A+O VVT (zorg).

Binnen Geerts & Partners houdt Edo zich bezig met werving, selectie, coaching en mobiliteitsdienstverbanden. Daarin vervult hij de rol van adviseur richting klanten en potentiële opdrachtgevers. Samen met Sander en Pascal is Edo verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele aansturing van de organisatie.

Neem contact op met Edo Grosveld