Senior adviseur Mobiliteit

Naast dat ik maatschappelijk van betekenis wil zijn, vind ik het boeken van resultaat heel belangrijk. Ik heb veel expertise op het gebied van arbeids- en mobiliteitsvraagstukken. En een scherp oog voor menselijk gedrag in relatie tot de (werk)omgeving. Deze kennis en mijn eigen levenservaring combineer ik graag. Zo help ik overheden en ambtenaren als senior adviseur mobiliteit bij Geerts & Partners. Als team kijken we goed wie inhoudelijk, qua vaardigheden en op het gebied van ervaring het beste een bijdrage kan leveren aan uw mobiliteitsvraagstuk. Dat werkt heel prettig.

Wie klem zit, wordt bevrijd

Dat Carola veel ervaring heeft, blijkt uit haar indrukwekkende cv. Na haar studie bedrijfscommunicatie werkte ze in verschillende soorten rollen in het bedrijfsleven, overheid en gezondheidszorg. Een leerzame periode, waarin ze zag wat je samen kunt bereiken als de sfeer op de werkvloer goed is.

Omdat ze de maatschappelijke relevantie in het bedrijfsleven miste, stapte ze over naar een organisatie voor sociale werkvoorziening in ‘s-Hertogenbosch. Dit bleek een match, want ze werkte er maar liefst negen jaar en hier ontstond haar grote passie voor mens en arbeid.

Twee jaar lang gaf Carola leiding bij een zorginstelling, waarna ze dertien jaar werkte voor een organisatie die zich bezighield met mobiliteitsvraagstukken onder ambtenaren. Dit vakgebied kent dus geen geheimen voor Carola.

Met haar interesse in psychologie en haar eigen levenservaring kan ze zich goed inleven in een ander en begrijpt ze wat moeilijke situaties met mensen kunnen doen. Mensen helpen is haar drijfveer en ze zet dan ook graag al haar kennis en kunde hiervoor bij Geerts & Partners in.

Neem contact op met Carola Balk

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.