Directeur Interim & Detacheren

Een persoonlijke aanpak, korte lijnen en een fikse dosis werkervaring in de arbeidsbemiddeling in diverse rollen. Pascal van de Giessen is als directeur interim en detacheren eindverantwoordelijk voor deze dienstverlening binnen Geerts & Partners. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor diversiteit en inclusie binnen onze organisaties.

Vanuit oprechte interesse en verbinding weet zij het beste naar boven te halen bij de interim-professionals én de professionals binnen haar team. Talenten worden gezien en zij geeft ook de ruimte om die talenten in te zetten en verder te ontwikkelen, zowel bij ons in de organisatie als bij opdrachtgevers.

Kortom, met de juiste balans in strategie, creativiteit, ervaring en een mensgerichte aanpak brengt Pascal medewerkers, kandidaten en organisaties graag verder. Dit geeft haar veel energie.

Wat onderscheidt Pascal?

  • Gaat voor persoonlijk contact
  • Netwerker die gaat voor verbinding en lange termijnrelaties
  • Denkt in kansen en werkt graag samen met anderen om tot oplossingen te komen

Een-op-een contact

Hoewel het uploaden van een cv of motivatie online gaat, onderhoudt Pascal van de Giessen altijd direct contact met de interim-professional en opdrachtgever. Dit vanuit haar filosofie dat een persoonlijke benadering per definitie leidt tot een betere relatie en match. Voor wat betreft al haar relaties, reken op inhoudelijke feedback waar je mee verder kunt. Zo boek je met ieder gesprek vooruitgang.

Proactief werken

Dat Pascal gedreven is, merk je wel aan haar werkwijze. Ze wacht niet tot er een aanvraag wordt gedaan, maar verkent ook voortvarend mogelijkheden voor kandidaten en relaties. Haar netwerkvizier staat altijd op scherp en ze anticipeert direct bij kansen.

Kwaliteit altijd voorop

De beste match ontstaat alleen als alle factoren kloppen. Maar iemand die op papier perfect lijkt, hoeft dat niet altijd te zijn. Belangrijker is dat de persoon uit het goede hout gesneden is. Pascal en haar team kijken naar waar de kandidaat energie van krijgt en wat hem/haar verder helpt.

Samen met Edo en Sander is Pascal verantwoordelijk voor de dienstverlening van de organisatie. Je kunt haar bereiken op 06-11478067, via pascal.van.de.giessen@geerts-partners.nl of connect via LinkedIn.

Neem contact op met Pascal van de Giessen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.