Adviseur Interim & Detacheren

Belangeloos mensen verder helpen met een brede lach op haar gezicht. Het omschrijft de aanwinst binnen ons team Interim: Desirée Eenkhoorn. Als enthousiaste adviseur interim ondersteunt ze onder andere de adviseurs van team interim en is relatiebeheer een van haar speerpunten. Wie met Desirée in aanraking komt ervaart het warme, vertrouwde gevoel van thuiskomen. Bij haar is niemand een nummer en ze weet aan elke mail, telefoongesprek of meeting een persoonlijke noot toe te voegen.

Opvallen met enthousiasme

Desirée’s hart gaat sneller kloppen als ze op een creatieve manier zaken kan oplossen. Stilzitten staat niet in haar woordenboek. Krijgt zij de ruimte zich te ontwikkelen, dan benut ze die volop. En ziet zij kansen voor interim-professionals, collega’s met een mobiliteitsdienstverband en opdrachtgevers, helpt ze hen daar graag in verder. Het warme contact houden met mensen zit in haar bloed.

Desirée neemt het voortouw en is de link tussen team Interim en de andere labels binnen Yris: MZ Services en Geerts & Partners  Mobiliteit. Ze valt op met haar onuitputtelijke drive en bedenkt een oplossing voor iedere uitdaging. Van quick wins om het interne systeem optimaal te benutten. Naar een betere samenwerking tussen adviseurs, collega’s, kandidaten en opdrachtgevers op de lange termijn. Desirée staat voor iedereen klaar.

Contacten leggen, met en tussen mensen, gaat bij mij volledig vanzelf. Met als uitgangspunt het zo goed mogelijk te doen voor iedereen.

Dit onderscheidt Desirée

Als voormalig secretaresse en officemanager van zusterorganisatie MZ Services was Desirée al kind aan huis bij Geerts & Partners. Ze kent de collega’s bij MZ Services en Geerts & Partners en dat werkt in haar voordeel.

Bij Geerts & Partners interim krijgt ze de kans om kandidaten beter te leren kennen. Om te ontdekken waar ze naar toe willen op persoonlijk en professioneel vlak. Zowel de collega’s met een mobiliteitsdienstverband die een tijdelijke opdracht zoeken als de interim-professionals. Desirée is erg toegankelijk en daardoor durven mensen zich snel en makkelijk open te stellen.

Wij vinden de perfecte opdracht voor jou.

Neem contact op met Desirée Eenkhoorn

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.