Marketeer

Adviseren. Concepten bedenken en gericht (online) marketingacties uitvoeren. Karen pakt haar functie elke dag met veel energie op. Daarbij combineert ze haar liefde voor data met haar sociale karakter. Wie samenwerkt met Karen, vindt in haar een sparringpartner die haar feiten op orde heeft, ze omzet in creatieve marketingconcepten en scherp luistert naar wat een ander nodig.

Energieke teamplayer

Karen is een echte teamplayer. “Ik wil met een team ergens aan kunnen bouwen. En samen bereik je de beste resultaten.” Ze is een tikkeltje eigenwijs. In de goede zin van het woord. Door niet meteen alles voor waar aan te nemen, komt ze echt tot de kern en kan ze haar beste werk leveren. De vraag achter de vraag stellen. “Ik wil mezelf en anderen uitdagen om verder te kijken dan een eerste aanname of idee. En als ik een andere visie heb, dan zal ik dat ook altijd adviseren.”
Ze is graag de link tussen collega’s en klanten. “Met aan de ene kant wat mijn collega’s van me vragen en nodig hebben om hun werk te doen. En aan de andere kant de klant: hoe we onze diensten zo in de markt kunnen zetten, dat zij erop aanslaan.”

Marketing en sales combineren

Karen studeerde af aan de hbo-opleiding Social Work en ontdekte daarna het marketingvak. Ze werd er verliefd op. Leerde in korte tijd bij en vervulde in verschillende sectoren een rol als marketeer. Om tussendoor nog een uitstap te maken naar een rol in sales. Ze is niet alleen mensgericht, maar weet ook marketingdoelen met salesdoelen te combineren.