Senior adviseur / Interim-manager

Ik ben geen interimmer die alleen op basis van een eigen beeld handelt maar ik ga voor een gezamenlijk gedragen beeld- en toekomstvisie. Ik betrek daarom alle stakeholders. Mensen willen namelijk alleen veranderen als ze betrokken worden; daar ben ik van overtuigd. Bij verandermanagement leg ik het accent op voorbeelden die wél goed gaan, passen in het gewenste beeld en waar men trots op is. Meestal gaat heel veel namelijk wel goed, maar zien we dat niet meer omdat we leeglopen op wat irriteert. Positiviteit geeft energie om de verandering voort te zetten, en die te vieren.

Als senior adviseur en interim-manager bij Geerts & Partners helpt Rob uw organisatie bij verandering. Dankzij zijn achtergrond in de antropologie heeft Rob een unieke kijk op ontwikkeling. Hij analyseert de cultuur, komt snel tot de kern en onderkent (gedrags)patronen binnen een organisatie. Deze patronen weet Rob te beïnvloeden, zodat een verandering blijvend is, ook na zijn vertrek. 

Ontwikkelen vanuit de missie van de organisatie 

Rob heeft ruim dertig jaar leidinggevende ervaring. Twintig jaar daarvan had hij eindverantwoordelijke directiefuncties in bestuurlijke omgevingen, voornamelijk gemeenten, maar ook in de onderwijswereld en non-profitsector. In zijn loopbaan heeft het ontwikkelen van (middel)grote organisaties, vanuit de missie en doelen van de organisatie, altijd een centrale plek. 

Hij wordt in een werkomgeving vaak gezien als verbinder, want Rob vindt kennis delen en elkaar enthousiasmeren erg belangrijk. Op deze manier zorgt hij ervoor dat afwachtende mensen ook actief en betrokken raken. 

 Ook dit is Rob van Eijck

  • Strategisch en communicatief;
  • Bestuurlijk sensitief;
  • Geen sloper, maar een bouwer.

Geïnteresseerd in deze Interim-professional?

Aarzel dan niet om contact op te nemen met Pascal van de Giessen, onze deskundige directeur op het gebied van Interim & Detachering.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.