Loopbaanregisseur

Charlotte Muller is toegankelijk, houdt van structuur, wordt gelukkig van coaching en vermengt graag een dosis humor in haar werk. Ze heeft alle kennis en ervaring om als loopbaanregisseur en hr-adviseur aan de slag te gaan bij Geerts & Partners. Als voormalig hr-adviseur die het mobiliteitsdienstverband doorliep zijn beide rollen haar op het lijf geschreven.

Wat onderscheidt Charlotte?

  • Ruim 20 jaar aan kennis en ervaring als hr-adviseur
  • Hoort ook wat je niet zegt en komt zo tot de kern van knelpunten
  • Spiegelt daar waar nodig en zegt waar het op staat

Van kandidaat naar loopbaanregisseur

Zelf doorliep Charlotte ook het mobiliteitsdienstverband met als doel haar eigen bedrijf in coaching en training op te zetten. Van individuele begeleiding krijgt ze energie. Met behulp van loopbaancoaches startte ze haar eigen bedrijf. Het coachen en trainen verliep vlekkeloos en met veel plezier. Vandaar haar start bij Geerts & Partners. Werkgeluk creëren is belangrijk en als ze, samen met de kandidaat, een verandering voor het leven kan creëren, dan is dat waar ze in het traject voor gaat. 

Informeel, oprechte verbinding maken met mensen en een flinke dosis humor; dat zijn kenmerken van Geerts & Partners die perfect bij me passen.

Inhoud en mensenwerk

Naast haar ervaring op het gebied van training en coaching heeft Charlotte ook alle kennis in huis om jouw nieuwe interim hr-adviseur te worden. Ze werkte eerder al in deze rol bij een overheidsinstelling waar een afdeling werd gesloten en het haar taak was alle medewerkers goed op te vangen. Dat inhoudelijke werk ligt haar goed. Medewerkers laten voelen dat ze gehoord worden, het proces soepel laten verlopen, de regels vormen en volgen, zijn taakomschrijvingen die Charlotte graag oppakt. Daarnaast spreekt het menselijke aspect haar enorm aan. 

Neem contact op met Charlotte Merkx-Muller

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.