Senior adviseur / Interim-manager

Steeds nieuwe werelden ontdekken, aanpakken, ontwikkelen en samen naar de toekomst kijken: dat doet Karen Coesmans het liefst. In welke rol? Dat kan zijn als manager, coach, begeleider of adviseur. Bij voorkeur met veel afwisseling. Karen past zich gemakkelijk aan haar omgeving aan. Mensen en organisaties in beweging brengen is haar persoonlijke missie.  

Ze startte bij Geerts & Partners direct met een interim opdracht als gemeentesecretaris. Maar wanneer ze naar de toekomst kijkt, ziet ze ook ruimte voor andere paden. “Ik ben graag breed bezig en lever op meerdere vlakken een bijdrage. Interim-werk is daarvoor een mooie manier, maar ook bij Werving & Selectie, als coach bij  Appa en Mobiliteit of als begeleider van bestuurlijke en ambtelijke teams kan ik mijn ei kwijt. Daar zal je me in de toekomst ook vinden.” 

Een gids  met ervaring

Wat de vraag of het probleem ook is, Karen kijkt met jou naar de toekomst en welke stappen er nodig zijn om daar te komen. Met als achtergrond opleidingen in communicatie en coaching, een master Change Management, en ervaring in rollen als directeur, (programma-)manager, trainer en projectleider kan zij uit een grote rugtas putten.  

 

Karen kijkt altijd naar wat jij als mens nodig hebt. Ze ziet zichzelf als een gids die jou een stukje op jouw pad begeleidt. Of dat nu om jouw individuele pad gaat, of de weg van een organisatie, dat maakt voor Karen niet uit.  

Je kunt wel met je organisatie over drie jaar bij wijze van spreken op de maan willen zitten, maar het zijn de mensen die het moeten doen. Je wilt hén in beweging brengen. Daar help ik bij. – Karen Coesmans 

Elk probleem is een kans voor verbetering 

Karen bijt zich het liefst vast in complexe situaties. “Zet mij maar neer op plekken waar iets aan de hand is.” Dat is haar motto. Organisaties in ontwikkeling, fusies, ingewikkelde samenwerkingsverbanden, conflictsituaties, of simpelweg samenwerkingen die even niet lekker lopen; Karen heeft er voldoende ervaring mee en pakt het maar wat graag op. Een ontwikkeling in gang zetten en met elkaar naar een nieuwe toekomst bewegen, daar helpt ze ook graag bij. 

 Laat Karen jouw gids zijn naar de toekomst. 

Geïnteresseerd in deze Interim-professional?

Aarzel dan niet om contact op te nemen met Pascal van de Giessen, onze deskundige directeur op het gebied van Interim & Detachering.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.