Recruiter

Esther Janssen is geen ‘schroefjes-en-moertjes-type’, zoals ze het zelf omschrijft. In haar werk moeten mensen centraal staan, niet producten of diensten. Daar kwam ze in haar rijke carrière al snel achter. “Ik word gelukkig als ik mensen verder kan helpen”, zegt ze. Dat kan ze als recruitment professional bij Geerts & Partners zeker. “Als kandidaten enthousiast zijn over een functie en over het sollicitatietraject, dan heb ik echt het gevoel dat ik iets voor hen beteken.”

Sollicitatie van a tot z

Als recruitment professional zoekt en matcht Esther kandidaten aan opdrachtgevers. Dat doet ze samen met de adviseurs in het Geerts & Partners-team. “We zijn daarin echt elkaars sparringpartners.” Esther zorgt dat het sollicitatieproces voor kandidaat en opdrachtgever soepel verloopt en onderhoudt het contact met beiden. Ze is een luisterend oor, stelt vacatureteksten op, begeleidt kandidaten en is hun eerste aanspreekpunt. Ze bekijkt binnenkomende aanvragen van opdrachtgevers, schrijft mee aan offertes, volgt het salesproces en denkt na over procesverbeteringen.

Echte teamspeler

Esther werkte voor haar start bij Geerts & Partners voor verschillende organisaties in diverse functies. Ze studeerde af als grafisch ontwerper, werkte als bladmanager, marketingcoördinator en salesmedewerker met een adviserende rol. De vaardigheden die ze opdeed, kan ze allemaal inzetten als recruitment professional bij Geerts en Partners. Daarbij gaat Esther uit van de kracht van samenwerken en een open en opbouwende houding. “Als een team lekker draait, ontstaan de beste resultaten en leveren mensen hun beste werk. Hoewel ik geen afkeer heb van alleen werken, gedij ik het beste in een team. Dat past ook bij mijn manier van werken met anderen: ik gun de ander zijn of haar succes.”

Ik word gelukkig als ik mensen verder kan helpen