Foto: Harry Coumans

Een nieuw gezicht bij Geerts & Partners: Harry Coumans. Deze senior coach heeft jarenlange ervaring in gemeenteland, ook op het gebied van reorganisaties. Dankzij zijn oprechte interesse in mensen en zijn uitgebreide netwerk gaat Harry bestuurders op weg helpen tijdens hun Appa-traject. 

De nieuwe senior coach weet van wanten. Na twintig jaar in een eindverantwoordelijke functie bij Justitie werkte hij voor verschillende gemeentelijke organisaties als gemeentesecretaris/algemeen directeur. Hij werkte ook mee aan een herindeling van drie gemeenten. “Ik stel de mens altijd centraal, want de mens maakt de organisatie.” 

Alles tegen elkaar zeggen

Doordat Harry snel een vertrouwensband met anderen opbouwt, hebben de gesprekken met hem meer diepgang. “Als de relatie er eenmaal is, dan kun je alles tegen elkaar zeggen. En dan kun je meters maken.” De nieuwe senior coach van Geerts & Partners gebruikt voor het opbouwen van een goede band geen kant-en-klare formule, maar door zijn goede inlevingsvermogen, voelen mensen zich snel veilig bij hem. 

Ruimte voor dialoog of een andere mening? Die is er. Harry luistert goed, is geïnteresseerd in de mening van een ander en denkt mee. Maar hij verwacht ook dat zijn gesprekspartner meedenkt én meedoet. “Je bent de regisseur van je eigen leven en je eigen carrière.” Harry faciliteert, maar neemt het niet over. 

Nieuw profiel of profiel aanscherpen

Harry geeft bestuurders tijdens hun volgende stap graag rust en ruimte. Samen uitzoeken waar iemands kracht ligt en waar je energie van krijgt. “Ik werk met je aan een nieuw profiel of zoek uit welk profiel het beste past om een volgende stap te kunnen zetten.” Harry opereert graag op een vragende manier in plaats van dat ‘hij wel weet wat goed voor je is’. “Geef je iemand de ruimte, dan kun je samen ontdekken waar zijn of haar interesse ligt.” 

Doen waar je goed in bent

De senior coach gelooft dat je de beste resultaten behaalt wanneer je mensen laat doen wat ze goed kunnen. “Tijdens het Appa-traject is voldoende ruimte om te zoeken naar waar je plezier aan beleeft en energie van krijgt.” 

Maak meters met Harry tijdens het Appa-traject. Als senior coach helpt hij je graag weer op weg. 

Neem contact op met Harry