Senior adviseur Mobiliteit

Deze netwerker pur sang combineert haar sociale vaardigheden met haar resultaatgerichtheid. Carin Meijer stuurt teams daardoor daadkrachtig de goede richting in.

Wat onderscheidt Carin?

  • Verbinder
  • Positieve denker
  • Inspirator

Verstopte kansen ontdekken

Hoe stil een bedrijf of team ook staat, Carin Meijer weet met haar enthousiasme een stevige fundering te creëren waarop verder gebouwd kan worden. Een bijdrage kunnen leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen is één van de belangrijkste drijfveren van Carin. Ze is een verbinder en vanuit haar eigen levenservaring is ze in staat om mensen inzichten te geven. Ze werkt vanuit haar hart.

Allround adviseur

Carin heeft ruime ervaring in onder meer de uitzendbranche, recruitment & begeleiding van professionals, coaching, sales & commercie en opleiding & ontwikkeling. Dit maakt haar een allround adviseur die op een persoonlijke en betrokken wijze te werk gaat en kennis overdraagt, met daarbij een sterk oog voor het (eind)resultaat.

Meerdere doelen

Carin Meijer verliest bij dit alles het zakelijke aspect niet uit het oog. Haar commerciële houding en daadkracht maken haar een adviseur die vanuit een win-win denkwijze, voor zowel de mens als het bedrijf, een mooi resultaat wil bereiken.

Neem contact op met Carin Meijer

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.