Adviseur Werving & Selectie

Wat Roel drijft: succesverhalen initiëren en andermans (werk)geluk vergroten. Hij is een mensenmens die anderen vooruithelpt en van toekomstperspectief voorziet. Zijn flexibiliteit, benaderbaarheid en inlevingsvermogen typeren hem als adviseur. 

Voor verheldering zorgen 

Het gesprek aangaan en anderen vooruithelpen, is wat Roel het liefst doet. Reflecteren, sparren, toekomstperspectief bieden: zo draagt hij bij aan uw carrière- en persoonlijke ontwikkeling. “Als ik voor verheldering kan zorgen, maakt dat me blij”, stelt Roel. Zijn gespreksvaardigheden werden aangescherpt door eerder werk als intercedent en zijn ervaring voor de klas. 

Ik geloof erin dat je jezelf moet blijven uitdagen, omdat dat op langere termijn je werkgeluk verhoogt. – Roel van Krimpen, junior adviseur 

Mens- én servicegericht 

Roel is een betrokken teamspeler met een vleug humor, die voor anderen klaarstaat. Hij is afgestudeerd aan de hbo-opleiding Human Resources Management, en is niet alleen mens- en servicegericht, maar ook zakelijk en doelgericht: Roel kruipt in de huid van opdrachtgevers en speurt naar de beste antwoorden op prangende werving en selectievragen. Altijd met aandacht voor de financiële kaders. “Bijdragen aan een succesverhaal: daarnaar streef ik en daarvan krijg ik energie.”  

Brug naar nieuwe generatie

Roel brengt een frisse blik, heeft oog voor innovatie en vormt als junior een brug naar een nieuwe generatie. Voor indiensttreding bij Geerts & Partners deed hij praktijkervaring op tijdens een stagejaar bij ABGL Mobiliteit en Zij-instroom. Hij raakte er bekend met de gemeentewerking, bouwde een netwerk op en turnde werving en selectievraagstukken om in succesverhalen. 

Neem contact op met Roel van Krimpen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.