Interim HR-adviseur

Milou Mes adviseert mensen en organisaties in het publieke domein met als doel ze vooruit te helpen. De juiste mensen op de juiste plek: dat is haar missie als hr-dienstverlener. Daarbij deinst ze niet terug voor de grootste (interim)-uitdagingen en doet ze alles om het tot een succes te brengen.

Wat onderscheidt Milou?

  • Tackelt complexe hr-dossiers en strategische vraagstukken;
  • Kartrekker die doelgericht en proactief aan de slag gaat;
  • Aanpassingsvermogen: ze landt snel binnen organisaties.

Warmlopen voor complexe hr-dossiers

De afwisseling van het interimmen trekt haar. De opdracht zelf kan niet pittig genoeg zijn: complexe hr-dossiers en strategische vraagstukken passen precies in haar straatje. “Door de uitdaging ontwikkel ik mezelf, én ik help anderen te groeien. Mensen gelukkig maken, het beste uit hen halen en ze duurzaam inzetten, aansluitend bij de organisatiedoelstellingen: daar word ik blij van.”

Ik vind het fijn om bij Yris vaste collega’s te hebben om op terug te vallen. Vakgenoten, die allemaal een bepaalde passie, doorzettingsvermogen en drive hebben om te groeien met de organisatie.”

Ambitieuze kartrekker

Als hr-consultant voltooide Milou zes jaar lang hr-opdrachten in bovenal het publieke domein, maar ook voor commerciële instellingen. Ze past zich snel aan, maakt verbinding en beweegt eenvoudig tussen de verschillende organisatielagen. Als ambitieuze kartrekker gaat ze doelgericht te werk.

Ideeën succesvol implementeren

Collegialiteit staat hoog in het vaandel bij Milou, die intern bij Yris breder advies geeft aan managers en directeuren. Ook buigt ze zich over interne hr-projecten. “Daar kun je vaak je eigen creatieve invulling aan geven, binnen de gestelde kaders. Ik heb altijd veel ideeën, maar wil ook dat ze succesvol geïmplementeerd worden en ga er proactief mee aan de slag.”

Een beroep doen op de (interim) hr-diensten van Milou?

Geïnteresseerd in dit vakdeskundige Talent?

Aarzel dan niet om contact op te nemen met Joachim van Hees, onze deskundige manager op het gebied van Interim & Detachering.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.