Adviseur

Met mijn ruime ervaring binnen sportorganisaties en het openbaar bestuur ben ik goed in staat complexe strategische vraagstukken op het gebied van mens, arbeid en (bestuurlijke)organisatie aan te pakken.

Theo heeft na het afronden van de CIOS-opleiding, een post HBO en een post academische opleiding afgerond. Vervolgens heeft hij in 1999 de Master Management & Organization aan het TIAS/TU behaald. Theo heeft ruime ervaring als leidinggevende en directeur in het openbaar bestuur bij gemeenten, provincie en het ministerie/VWS. Daarnaast vervulde hij directie functies bij de GSF, de Volleybal Bond (NeVoBo) en de Wielren Unie (KNWU). Hij was 4 jaar secretaris in Papendrecht, 8 jaar in Overbetuwe en in 2017/2018 interim-secretaris in Landerd en in 2020 in Grave. Daarnaast was hij in 2018 na de raadsverkiezing formateur van het nieuwe College van B&W in Landerd.

Theo startte zijn loopbaan als gymnastiekleerkracht in het basisonderwijs. Hij vervulde bestuurlijke en toezichthoudende functies op landelijk niveau bij de werkgeversorganisatie FBO en was hij van 2009 tot 2018 voorzitter van de Atletiekunie (KNAU). Hij vervulde functies op lokaal niveau (sportclubs, Junior Kamer, betaald voetbal en speciaal onderwijs). Binnen Geerts & Partners houdt Theo zich bezig met relatiebeheer, organisatie- en bestuurlijk advies.