Interim-management

Zoekt u naar invulling van een interim-functie binnen uw organisatie? En geeft u graag snel invulling aan die functie? Wij beschikken over een actueel bestand van interim professionals en onderhouden ons netwerk goed.

Werkwijze interim-management

Geerts & Partners werkt op basis van exclusiviteit. Daardoor kunt u rekenen op een heldere procedure waarbij wij het gehele proces kunnen begeleiden en ondersteunen. Dit neemt u werk en zorg uit handen. Tijdens de uitvoering van de opdracht zult u ervaren dat wij gaan voor partnership.

Wij worden even onderdeel van uw organisatie worden; wij ontzorgen. Samen met u gaan wij voor succes.

Een bijzonder aspect van ons bureau is onze aanpak op het terrein van interim-management. Wij zijn, door ons netwerk en onze dienstverlening op het gebied van mobiliteit, in staat om kandidaten aan te bieden waarbij de investering vaak lager is dan de tariefstelling binnen de reguliere interim-markt. Wij kunnen collegiale doorlening mogelijk maken en kunnen gebruik maken van goede interimmers die via een mobiliteitsdienstverband bij ons bureau of collega-bureaus inzetbaar zijn. Hierdoor blijkt het vaak mogelijk om een goede interim-manager in te kunnen zetten en toch binnen het personeelsbudget te blijven.

Wij doorlopen met u de volgende 5 stappen:

1

Afstemming wervingsprofiel

2

Search

3

Voorselectie en CV presentatie

4

Selectie

5

Opdrachtverlening en afronding

Heeft u vragen over de invulling van

Interim-opdrachten