Senior adviseur / Interim-manager

Schakel Gerard Boluijt in voor interim project-, programma- en lijnmanagement. Onze adviseur helpt jou graag verder op het gebied van sociaal domein, bedrijfsvoering en dienstverlening. Maak kennis.

Wat onderscheidt Gerard?

  • Werkzaam op het snijvlak van management, bestuur en politiek
  • Verbindt mensen
  • Leergierig en blijft zich verwonderen

Brede ervaring

Gerard Boluijt is een aanwinst vanwege zijn brede ervaring. Hij nam bij verschillende gemeentelijke organisaties een kijkje in de keuken. Zijn uitgebreide kennis stelt hem in staat vraagstukken snel te doorzien en raakvlakken met andere domeinen te spotten. Of het nu gaat om een inhoudelijk programma of een specifiek project.

Verbinding maken

Verwacht van deze interim adviseur geen type dat stilletjes in een hoek werkt. Gerard Boluijts grote kracht ligt juist in het werken met verschillende mensen, organisaties, besturen, verenigingen en instellingen. Deze verbinder is gericht op de relatie, neutraliseert escalaties en neemt anderen mee in zijn besluitvorming.

Ik ben gericht op resultaat, zonder de relatie te beschadigen. Ook wanneer de uitkomst voor het individu negatief is, zorg ik dat losse eindjes worden afgerond en er nieuw perspectief ontstaat.

Resultaatgericht

Gerard Boluijt is resultaatgericht en zoekt een adequate oplossing voor jouw probleem. Hij heeft een uitstekend politiek-bestuurlijk inlevingsvermogen. Deze ervaren overheidsmanager heeft een natuurlijk overwicht, maar toont ook empathie. Zo zoekt hij steeds weer de juiste balans tussen daadkracht en draagvlak.

Ervaar de meerwaarde van een ervaren interimmer met de juiste inhoudelijke know-how.

Geïnteresseerd in deze Interim-professional?

Aarzel dan niet om contact op te nemen met Pascal van de Giessen, onze deskundige directeur op het gebied van Interim & Detachering.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.