Werkzekerheid in nieuwe carrièrestap

Ben je werkzaam in het publieke domein en wil je graag een carrièreswitch maken, Geerts & Partners Zij-instroom maakt het mogelijk voor je. Met de zekerheid van een dienstverband in combinatie met een omscholingstraject stomen we je klaar voor een nieuwe functie. Een functie die openstaat en binnen jouw handbereik ligt. En waar jij werkgeluk hervindt.

We bieden omscholingsmogelijkheden richting branches waar vraag is naar medewerkers. Op die manier weet je dat jouw omscholing daadwerkelijk zin heeft en dat er een baan uit voortvloeit. We dragen bij aan jouw ontplooiing en begeleiden je tijdens het omscholingstraject.

Geerts & Partners Zij-instroom in het kort:

  • Werkgeluk voorop.
  • Omscholingstraject op maat.
  • Werkzekerheid.
  • Een op maat gemaakte opleiding.
  • Behoud van salaris en arbeidsvoorwaarden tijdens traject.

Branches met baankansen

Vanuit het publieke domein ga je een omscholingstraject aan, omdat je nieuw werk wil vinden. Daarom selecteerden we de branches waar krapte op de arbeidsmarkt heerst. Waar ze naarstig op zoek zijn naar nieuwe werknemers. Op dit moment zijn dat de zorg, ICT, onderwijs en het ruimtelijk domein. Voordat we jouw traject starten, kijken we welke vraag er is vanuit de markt. De vraag uit de branches is leidend.

We verbinden verschillende organisaties aan ons. Gaan een samenwerkingstraject met hen aan. Denk aan basisscholen, zorgorganisaties, ICT-bedrijven en gemeenten. Deze organisaties kampen met tekorten en leggen hun verzoek om personeel bij ons. We weten exact naar wat voor mensen ze op zoek zijn. En creëren daardoor een goede match.

Zekerheid tijdens het traject

Tijdens het complete omscholingstraject bij Geerts & Partners ben jij bij ons in dienst. Op die manier heb je de mogelijkheid om je volledig te focussen op de opleiding en je stage. Dit geeft rust en comfort. Tegelijkertijd behoud je salaris, pensioenopbouw (ABP) en arbeidsvoorwaarden. Dit verlaagt de drempel om een carrièreswitch te maken.

Geerts & Partners Zij-instroom is landelijk georiënteerd. Dat wil zeggen dat onze opleidingen zich niet centreren in één regio en dat we baankansen door heel het land vinden. Welke opleiding nodig is, hoelang het traject duurt en waar jij uiteindelijk terechtkomt, is maatwerk. We bepalen samen vooraf wat je route wordt. Maar we nemen ook gerust een andere afslag naar een andere branche als dat tijdens de weg beter blijkt.

Lees alles nog eens rustig na. Vraag de leaflet Zij-instroom aan:

Leaflet Zij-instroom per mail ontvangen

 

Meer weten?

Ben je werkzaam in de publieke sector en wil je meer weten over het Zij-instroomtraject? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Marcel van Bergen, programmamanager en adviseur Zij-instroom.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.