Op zoek naar nieuwe medewerkers? Kies voor Zij-instroom

Zij-instroom stelt je als werkgever in staat om werknemers aan te trekken die mogelijk al ervaring hebben opgedaan in een andere sector of op een ander gebied. Dit kan waardevolle vaardigheden en perspectieven toevoegen aan het team.

 

Juist in sectoren waar sprake is van een tekort aan gekwalificeerd personeel, kan zij-instroom een manier zijn om dit tekort aan te vullen.

We zetten ons in om een mismatch op de arbeidsmarkt te voorkomen en bevorderen duurzame inzetbaarheid – Marcel van Bergen

 

De functie centraal

Medewerkers die direct inzetbaar zijn na afronding van hun opleiding. Dat is wat jij onderaan de streep wil. We spitsen iemands kennis specifiek toe op de vacature van jouw organisatie in plaats van een bredere aanpak. We leiden iemand niet op richting de zorg algemeen als de vacature gericht is op verslavingszorg. Jij mag verwachten dat we mensen vinden die in de organisatie passen en ze vormen tot ze bij de vacature horen.

De perfecte match

Wij maken de juiste match. Op het gebied van kwalificaties, vaardigheden en ook op persoonlijk vlak. De perfecte kandidaat koppelen we al in een vroeg stadium aan jouw organisatie. Zo kunnen beide partijen gedurende het proces bepalen of de klik er is. Het omscholingstraject wordt in overleg vormgegeven. Samen kijken we welke kwalificaties ontbreken en welke opleidingen deze versterken. We stomen de kandidaat klaar voor een specifieke functie binnen jouw bedrijf. En detacheren deze eerst gedurende een overeengekomen periode ter oriëntatie om kennis en kunde op te doen.

Zij-instroom voor jouw medewerker

Het Zij-instroomtraject biedt jouw medewerker nieuw perspectief. Faciliteer je deze mogelijkheid, dan siert jou dat als werkgever. Zelfs als de medewerker de organisatie moet verlaten, zorg je voor een duurzame oplossing. Eén die werkzekerheid oplevert.

Wij nemen de medewerker bij ons in dienst tijdens dit proces. Het is ons doel om de medewerker zo snel mogelijk aan een nieuwe, passende baan te helpen. Daar is niet alleen de medewerker bij gebaat, maar de huidige werkgever ook. Het bespaart namelijk ontslagkosten. We nemen de werknemer over met gelijke arbeidsvoorwaarden en met behoud van pensioenopbouw.

Meer weten over Zij-instroom

Adviseur Marcel van Bergen vertelt je graag meer!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.