Loopbaanbegeleiding op unieke wijze

De mens is en blijft de drijvende kracht in een organisatie. Vanuit die overtuiging draagt Geerts & Partners eraan bij dat mensen en organisaties duurzamer functioneren. Bovendien behalen zij hun doelstellingen gemakkelijker en ontstaat er ruimte om ambities te realiseren.

Loopbaanvraagstukken

Als Geerts & Partners voegen wij waarde toe aan jouw organisatie. Dit doen wij door uitstekende advisering op het terrein van personele-, organisatie- en samenwerkingsvraagstukken. Met professionals die zich in hun vakgebied hebben bewezen en met passie voor jou aan het werk gaan. Wij bewegen mensen. Hoe? Door samen met hen op zoek te gaan naar wat hen drijft in hun leven en in hun carrière. Wat motiveert mensen nu echt? Wanneer zit een professional op zijn plek? Past zijn of haar karakter bij het team en de organisatiecultuur? En andersom?

 

 

 

Onze werkwijze 

Wij hebben veel aandacht voor ons relatienetwerk en onderhouden het goed. Onze werkwijze laat zich omschrijven als laagdrempelig en persoonlijk. Wij leren de kandidaten goed kennen en zij leren ons goed kennen. Geerts & Partners gaat verder dan alleen het beantwoorden van jouw vraag. Wij zijn pas tevreden als wij de verwachtingen van de kandidaat overtroffen hebben!

Onze missie

Een loopbaan-coachingstraject bij Geerts & Partners is een intensief en energiegevend traject. Wij begeleiden kandidaten door het vergroten van hun zelfinzicht. Ook persoonlijk leiderschap, presentatie en het effectueren van het netwerk komen aan bod. Met als doel kandidaten weer regie te geven over hun eigen loopbaan.

Loopbaanscan

Geert & Partners heeft een loopbaanscan ontwikkeld, waarbij gebruik wordt gemaakt van een of meerdere tools zoals de Talenten Motivatie Analyse (TMA), een talentenmeting (Profilizer) of een drijfverenmeting (ODC).

Aan deze tools koppelen wij twee verdiepende gesprekken met één van onze gespecialiseerde loopbaancoaches. Deze tools in combinatie met de verdiepende gesprekken kunnen de oplossing zijn voor de zoektocht van jouw medewerkers of een mooi startpunt naar de oplossing.

Wij geloven erin dat er door de loopbaanscan beweging ontstaat in jouw organisatie.

De voordelen van de loopbaanscan:
• Duurzame persoonlijke ontwikkeling;
• Een maatwerk aanbod;
• Een objectieve en onafhankelijke kijk op (loopbaan)ontwikkeling;
• Meer grip op de ontwikkeling van de medewerkers binnen je organisatie;
• Beter inzicht op de vraag en aanbod binnen je organisatie;
• De loopbaancoaches zijn van A (intake) tot Z (afronding) betrokken.

Wil je meer weten over de loopbaanscan en hoe de tools inzicht geven? Vraag dan nu de leaflet aan en je krijgt deze digitaal toegestuurd!

Download de leaflet

 

Maak kennis met onze coaches of neem contact met ons op

Meer informatie?

Onze coaches

Lees hier verder

Meer informatie over loopbaanbegeleiding?

Wij helpen je graag verder