Loopbaanbegeleiding op unieke wijze

De mens is en blijft de drijvende kracht in een organisatie. Vanuit die overtuiging draagt Geerts & Partners eraan bij dat mensen en organisaties duurzamer functioneren. Bovendien behalen zij hun doelstellingen gemakkelijker en ontstaat er ruimte om ambities te realiseren.

Toegevoegde waarde
Als Geerts & Partners voegen wij waarde toe aan uw organisatie. Dit doen wij door uitstekende advisering op het terrein van personele-, organisatie- en samenwerkingsvraagstukken. Met professionals die zich in hun vakgebied hebben bewezen en met passie voor u aan het werk gaan. Wij bewegen mensen. Hoe? Door samen met hen op zoek te gaan naar wat hen drijft in hun leven en in hun carrière. Wat motiveert mensen nu echt? Wanneer zit een professional op zijn plek? Past zijn of haar karakter bij het team en de organisatiecultuur? En andersom?

De kandidaat is belangrijk voor ons!
Wij hebben veel aandacht voor ons relatienetwerk en onderhouden het goed. Onze werkwijze laat zich omschrijven als laagdrempelig en persoonlijk. Wij leren de kandidaten goed kennen en zij leren ons goed kennen. Geerts & Partners gaat verder dan alleen het beantwoorden van uw vraag. Wij zijn pas tevreden als wij de verwachtingen van de kandidaat overtroffen hebben!

Onze missie

Een loopbaan-coachingstraject bij Geerts & Partners is een intensief en energie-gevend traject. Wij begeleiden kandidaten door het vergroten van hun zelfinzicht. Ook persoonlijk leiderschap, presentatie en het effectueren van het netwerk komen aan bod. Met als doel kandidaten weer regie te geven over hun eigen loopbaan.

Maak kennis met onze coaches of neem contact met ons op

Meer informatie?

Onze coaches

Lees hier verder

Meer informatie over loopbaanbegeleiding?

Wij helpen u graag verder