Talentontwikkeling

Wij helpen jou je eigen unieke talenten te vinden, teams met elkaar te verbinden en competenties van jezelf of medewerkers te verbeteren. Jij bent op je best als jij jezelf kunt zijn. Juist dan ben jij waardevol. Voor jezelf en voor anderen.

Motor voor groei & innovatie

Een organisatie bestaat door haar mensen. Een ambitieuze organisatie die wil groeien, vereist mensen die meegroeien en in hun kracht (gaan) staan. Dat kan alleen als mensen zien wat hun eigen talenten zijn en waar ze het verschil maken; hun talenten delen met anderen waar ze mee samenwerken, zodat ze elkaar beter begrijpen. Dan werk je beter samen en groei & innoveer je sneller.

De kracht van eenvoud

TMA lanceert de module ‘Talentontwikkeling’ om iedereen in de organisatie op een toegankelijke wijze inzicht te geven in de eigen unieke talenten. In begrijpelijke taal met eenvoudige functies. Het geeft iedereen de mogelijkheid te begrijpen wie je bent, waar je kracht ligt en hoe je je talenten verder kunt ontwikkelen.

Een + voor je medewerkers

  • Inzicht: inzicht in je eigen unieke talenten in begrijpelijke taal.
  • Ontwikkeling: leren & ontwikkelen door feedback en workouts, eenvoudig in gebruik.
  • Verbinding: door je talenten te delen met collega’s leer je elkaar te begrijpen, op elkaar in te spelen en beter samen te werken.
  • Zelfstandig: je kan zelf aan de slag en desgewenst in dialoog met je collega, manager, coach of HR.

Een + voor de organisatie

  • Inzicht: compleet inzicht in alle talenten binnen je organisatie.
  • Verbinding: talent gedreven (samen)werken met één taal die iedereen begrijpt.
  • Ontwikkeling: talenten vinden, teams samenstellen en optimaal al het potentieel in beschikbare talenten benutten (met beschikbare mensen meer aankunnen en doen).
  • Zelfstandig: direct voor alle medewerkers eenvoudig toegankelijk en beschikbaar.

Talentontwikkeling eenvoudig gemaakt in vier functionaliteiten die mensen stapsgewijs kunnen gebruiken.

1. Talenten

Je krijgt inzicht en advies over de eigen talenten: hoe kun je vanuit kracht communiceren? Hoe leer je slimmer? In welke omgeving kom je het beste tot je recht? Hoe durf je meer? Hoe werk je beter samen met anderen?

2. Verbinden

Het delen van talenten met anderen is een volgende belangrijke stap. Want samenwerken wordt pas echt leuk en waardevol als samenwerkende mensen elkaars kwaliteiten en valkuilen door en door kennen.

3. Feedback

Feedback is leren. Een reflectie hoe anderen jou ervaren en een bevestiging op inzicht in eigen talenten. In onze app vragen mensen eenvoudig en snel aan anderen wat ze van hun gedrag vinden, wat ze goed doen en wat er nog beter kan.

4. Workouts

Als mensen vanuit de verkregen inzichten een beslissing nemen om iets in hun leven te veranderen, dan is er altijd de vraag: hoe doe ik dat dan? Workouts zijn micro-oefeningen die praktisch antwoord geven op de hoe-vragen zodat mensen echt vooruit kunnen komen.

Wil je meer weten over de TMA Talenten Analyse?

Maak direct een afspraak met ons.

Inspirerende blogs

Blogs
Senior adviseur Roos zet mensen in kun kracht en is een ideale organisatieadviseur

Senior adviseur Roos zet mensen in kun kracht en is een ideale organisatieadviseur

Kadir maakt het verschil door écht mee te denken met de opdrachtgever

Kadir maakt het verschil door écht mee te denken met de opdrachtgever

Blogs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, inspirerende blogs, vacatures en evenementen.

Lees hier ons privacy statement