Word regisseur van je eigen toekomst!

Jan Willemsen is gestart in een nieuwe functie na een mobiliteitsdienst-verband bij Geerts & Partners. Als gemeentesecretaris bij de gemeente Stein raakte ik uit balans. Ik besefte dat het voor zowel mijzelf als voor de organisatie beter was als ik een andere weg in zou  slaan. Via een relatie uit de Westelijke Mijnstreek kwam ik in contact met Sander Geerts en daarmee met Geerts & Partners. Tijdens de kennismaking met Sander Geerts voelde ik direct een klik. Zijn persoonlijk, benadering en werkwijze sprak mij aan. Na een tweede gesprek werd een mobiliteitsdienstverband met G&P een passende optie om van werk naar werk te komen.

Het mobiliteitsdienstverband gaf mij rust en zekerheid om weer in mijn kracht te komen

Het dienstverband gaf mij rust, de komende periode was ik verzekerd van werk én inkomsten. Dit gaf mij de mogelijkheid om weer in mijn kracht en energie te komen.

Ik ging aan de slag met werkzaamheden die ik leuk vond en heb als adviseur bij Geerts & Partners verschillende coachings- en begeleidingstrajecten uitgevoerd. Hiervoor gebruikte ik ManagementDrives, waarvoor ik gecertificeerd ben.

Ondertussen bracht ik scherpte in mijn CV en focus in mijn functie- en zoekprofiel. Op deze manier werd helder wat ik wilde gaan doen en welke werkomgeving bij mij past.

Tijdens mijn mobiliteitsdienstverband heb ik als interim adviseur bij WOZL een bijdrage geleverd aan de doorontwikkeling richting het nieuwe WerkgeversServicepunt in Parkstad. Deze tijdelijke opdracht paste goed bij mij, gaf energie en vormde een uitdaging, waardoor ik nog meer in mijn kracht gekomen ben. Parallel hieraan heb ik mij weer verder georiënteerd op de arbeidsmarkt.

Directeur BsGW
De oriëntatie op de arbeidsmarkt leverde  mij een passende functie op waarin ik mijn brede kennis en ervaring van bestuur en organisatie zal gaan inzetten. Ik ben gestart in de functie van directeur BsGW (Belastingsamenwerking Gemeenten en Waterschappen). Ik zie het als een mooie uitdaging om de ontwikkeling van BsGW voort te zetten.
Het aangaan van het mobiliteitsdienstverband bij Geerts & Partners betekende voor mij dat ik mijn zekerheden heb durven loslaten. Hiermee nam ik zelf de regie over mijn eigen toekomst!

Lees ook de volgende cases, of neem contact met ons op

Meer weten?

Cases

Bekijk ook hun ervaringen

Herbert Zilerentant maakt graag kennis met u

En vertelt u over een mobiliteitsdienstverband