Cases mobiliteitsdienstverband

De laatste maanden hoorde ik vaker ‘dankjewel’ dan in de andere dertig jaar van mijn werkzame leven

José wilde tijdens haar mobiliteitstraject niet alleen als gemeentesecretaris aan het werk; ze wilde ook op andere wijze een maatschappelijke bijdrage leveren.

Ik werkte al in de kantine van de lokale voetbalclub, maar toen de vraag van Geerts & Partners voorbij kwam, liet ik de kans om iets voor de Oekraïense vluchtelingen te kunnen betekenen niet schieten.

Lees hier verder

Een duurzaam toekomst-
perspectief met een
mobiliteitsdienstverband

Samen met mijn coach begon ik aan mijn verkenningstocht. Zo volgde ik workshops en werkte ik bij Geerts & Partners mee in diverse bedrijfsvoeringtakken. Mijn coach hield me bij de les, maar gaf me ook de ruimte om dat ontdekkingsproces zelf vorm te geven.

Lees hoe Saskia dit ervaren heeft

Vaste baan Omgevingsdienst na interim-opdrachten

Na vijf jaar als manager bedrijfsvoering bij de gemeente Waalre was het voor Jacqueline Heerkens tijd voor een nieuwe stap. Na een mobiliteitstraject bij Geerts & Partners vond ze haar functie bij een nieuwe werkgever: de Omgevingsdienst in Nijmegen. 

Geerts & Partners is een betrokken partner die je ondersteunt in het opnieuw vinden van de juiste functie, vertelt Jacqueline. 

Lees hier de ervaring van Jacqueline

Leer stil staan met een mobiliteitstraject van Geerts & Partners

Al bijna acht jaar werkte Marc Theeuwes als directiesecretaris bij Veiligheidsregio Gelderland-Zuid. Marc koos samen met zijn werkgever voor een mobiliteitsdienstverband bij Geerts & Partners.

Lees meer over Marc zijn ervaring

Word regisseur van je eigen toekomst!

Jan Willemsen is gestart in een nieuwe functie na een mobiliteitsdienstverband bij Geerts & Partners. Als gemeentesecretaris bij de gemeente Stein raakte ik uit balans. Ik besefte dat het voor zowel mijzelf als voor de organisatie beter was als ik een andere weg in zou  slaan.

Het mobiliteitsdienstverband gaf mij rust en zekerheid om weer in mijn kracht te komen

De ervaring van Jan Willemsen

Jos van der Knaap over Geerts & Partners

Bekijk de film van Jos van der Knaap over “een mobiliteitsdienstverband bij Geerts & Partners”.

In dienst komen bij Geerts & Partners voelt warm daar heb je behoefte aan zodra je in je oude functie bent vastgelopen

Meer weten over

Wat een mobiliteitsdienstverband voor u betekent?

Wij maken graag kennis met u bespreken graag wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt contact met ons opnemen voor een oriënterend gesprek.