Loopbaanbegeleiding

Mensen kunnen zich altijd verder ontplooien. Wij helpen mensen met persoonlijke coaching zodat die ontplooiing mogelijk wordt. Het maakt daarbij niet uit of het uit eigen initiatief is of in samenspraak met anderen. Wij helpen mensen graag het beste uit zichzelf te halen. Zodat zij gerichter en gelukkiger door het leven kunnen gaan.

Loopbaanbegeleiding gaat hand in hand met coaching en zelfanalyse

Door antwoord te vinden op wezenlijke vragen komen we voor u tot het juiste advies. Vragen zoals waar zit mijn kracht? Waardoor raak ik geïnspireerd? Waar krijg ik energie  van of waar zitten mijn talenten? De antwoorden maken uw drijfveren helder.

 

Vanuit (nieuwe) inzichten benaderen wij met u de arbeidsmarkt. Of het nu gaat om een mobiliteitsdienstverband, outplacementtraject of een APPA-regeling, als kandidaat zult u merken dat u bij Geerts & Partners unieke coaching en ondersteuning krijgt. U zult de brede kennis en de persoonlijke betrokkenheid ervaren. In de praktijk betekent dit dat kandidaten bijvoorbeeld voor advies en ondersteuning niet alleen bij hun contactpersoon terecht kunnen.

Al onze professionals staan voor u klaar. Wij kennen de markt en onze opdrachtgevers goed. Daarnaast brengen we kandidaten in contact met vacaturehouders. Ook regelen wij de gesprekken. Onze werkwijze is bewezen effectief.

Een loopbaanbegeleidingstraject bij Geerts & Partners omvat de volgende 5 stappen:

1

Intake

2

Reflecteren

3

Profiel opstellen

4

Oriënteren

5

Solliciteren

Lees meer over onze cases of neem contact met ons op

Wij maken graag kennis met u

Meer over loopbaanbegeleiding

Wij vertellen u graag meer

Meer weten over Loopbaanbegeleiding

Sander Geerts maakt graag kennis met u