Loopbaanbegeleiding

Mensen kunnen zich altijd verder ontplooien. Wij helpen mensen met persoonlijke coaching zodat die ontplooiing mogelijk wordt. Het maakt daarbij niet uit of het uit eigen initiatief is of in samenspraak met anderen. Wij helpen mensen graag het beste uit zichzelf te halen. Zodat zij gerichter en gelukkiger door het leven kunnen gaan.

Loopbaanbegeleiding gaat hand in hand met coaching en zelfanalyse

Door antwoord te vinden op wezenlijke vragen komen we voor jou tot het juiste advies. Vragen zoals waar zit mijn kracht? Waardoor raak ik geïnspireerd? Waar krijg ik energie  van of waar zitten mijn talenten? De antwoorden maken je drijfveren helder.

Vanuit (nieuwe) inzichten benaderen wij met jou de arbeidsmarkt. Of het nu gaat om een mobiliteitsdienstverband, outplacementtraject of een APPA-regeling, als kandidaat zul je merken dat je bij Geerts & Partners unieke coaching en ondersteuning krijgt. Je zult de brede kennis en de persoonlijke betrokkenheid ervaren. In de praktijk betekent dit dat kandidaten bijvoorbeeld voor advies en ondersteuning niet alleen bij hun contactpersoon terecht kunnen.

Al onze professionals staan voor je klaar. Wij kennen de markt en onze opdrachtgevers goed. Daarnaast brengen we kandidaten in contact met vacaturehouders. Ook regelen wij de gesprekken. Onze werkwijze is bewezen effectief.

Loopbaanscan

Geert & Partners heeft een loopbaanscan ontwikkeld, waarbij gebruik wordt gemaakt van een of meerdere tools zoals de Talenten Motivatie Analyse (TMA), een talentenmeting (Profilizer) of een drijfverenmeting (ODC).

Aan deze tools koppelen wij twee verdiepende gesprekken met één van onze gespecialiseerde loopbaancoaches. Deze tools in combinatie met de verdiepende gesprekken kunnen de oplossing zijn voor de zoektocht van jouw medewerkers of een mooi startpunt naar de oplossing.

 

Een loopbaanbegeleidingstraject bij Geerts & Partners omvat de volgende 5 stappen:

1

Intake

2

Reflecteren

3

Profiel opstellen

4

Oriënteren

5

Solliciteren

Wij maken graag kennis met je

Wil je meer weten over loopbaanbegeleiding?