Cases

Maarten Akerboom en Martin van Vliet over de begeleiding vanuit Geerts & Partners

Bekijk de film waarin Martin van Vliet, gemeentesecretaris in maritieme stad Vlissingen, vertelt over zijn ervaring met de begeleiding vanuit Geerts & Partners bij het zoeken van hun nieuwe directeur Dienstverlening. Maarten Akerboom, directeur Dienstverlening Vlissingen:

Geerts & Partners denkt mee vanuit de opdrachtgever maar ook zeker vanuit de sollicitant

Jan-Hein Boers vertelt over de persoonlijke begeleiding van Geerts & Partners bij de overstap naar een nieuwe werkomgeving

Lees het blog waarin Jan-Hein Boers, Directeur-bestuurder bij De Duynsberg, vertelt over zijn ervaring met het maken van de overstap naar een nieuwe werkomgeving en de begeleiding van Geerts & Partners hierbij.

Een nieuwe baan, ik vond het risicovol en spannend. Toch zette ik de stap. En alleen al dat, in een nieuwe werkomgeving stappen, gaf me veel energie. Wat mij in dat proces hielp, is de persoonlijke begeleiding door Geerts & Partners.

ODC meting

Geerts & Partners zet het ODC meetinstrument in bij kandidaten om iemands onbewuste drijfveren in kaart te brengen. De ODC-meting is een gevalideerde en beproefde assessmenttool, dat efficiënt inzetbaar is.

Lees hier verder

Ervaringen van kandidaten

Ik was eigenlijk op zoek naar een eerste interim-klus maar werd door G&P getipt voor een vaste vacature. Goed contact gehad met Carelien Liebrecht (Werving en Selectie). Zij keek kritisch en betrokken mee naar mijn CV. Beiden hadden we snel in de gaten dat hier een mooie kans in een zich sterk ontwikkelende nieuwe gemeente ligt. Buitengewoon goede en prettige procesbegeleiding en communicatie. Heb zin in mijn nieuwe klus!

Dolf Haank – teamleider gemeente West Betuwe

Het werving- en selectieproces is vanuit Geerts & Partners op een heel prettige en goede manier verlopen. Carelien Liebrecht reageerde steeds snel en adequaat, wist in het intakegesprek snel tot de kern te komen en hield me prima en volgens afspraak op de hoogte over het verloop van het proces. Een uitstekende begeleiding voor mij als kandidaat!

Erwin Donga – teamleider ROW gemeente West Betuwe

Lees meer over de ODC-meting of neem contact met ons op

Meer weten?

Zet de ODC-meting in

Een instrument om uw onbewuste drijfveren in kaart te brengen

Wilt u contact met ons opnemen?

Wij maken graag kennis met u onder het genot van een kop koffie