Cases Appa-begeleiding

Bevorder de re-integratie van wethouders

Wethouders: begin op tijd met arbeidsmarktoriëntatie en bereid je voor op wat komt. Dat kan al tijdens een préAppa-traject. – Sander Geerts, directeur Geerts & Partners

Lees hier verder

Het Appa-traject bij Geerts & Partners

Bekijk de film waarin oud-wethouders René Peerenboom en Seyit Yeyden aan het woord zijn over hun Appa-traject. Directeur Edo Grosveld van Geerts & Partners licht het Appa-traject toe.

 

 

 

Toon koos voor Pre-Appa begeleiding bij Geerts & Partners

We stelden Toon een paar vragen en lees hier zijn ervaring. Waarom ben je tot die keuze gekomen?

Juist nu, halverwege de huidige bestuursperiode en middenin corona, voelt het voor mij heel logisch om samen met Carelien bij Geerts & Partners te kijken wat ik wil en wat er bij mij past ook om naartoe te groeien na het wethouderschap.

Innmiddels ben je 3 maanden bezig met het Pre-Appa-traject, wat zijn je ervaringen tot nu toe?

De tijd en ruimte nemen om echt even pas op de plaats te maken en om onder begeleiding de juiste vragen aan mezelf te stellen en daar inzicht in te krijgen, is buitengewoon waardevol en zeker ook een verdienste van Geerts & Partners en met name van Carelien.

Na de politiek kiest Peet van de Loo voor een loopbaan in het bedrijfsleven

In juni 2018 stopte het wethouderschap in de gemeente Best voor Peet van de Loo. Zij liet een brede portefeuille van duurzaamheid, mobiliteit, economische zaken, dienstverlening, ICT en kunst achter zich.

Ik zeg altijd dat ik een passie heb voor peopleplanetprofit. Dat veranderde niet na mijn periode in de politiek.

Ze ruilde de bestuurstafel voor het bedrijfsleven in.  

Lees de ervaring van Peet van de Loo

Pre-Appa-begeleiding tijdens uw wethouderschap

Geerts & Partners begeleidt niet alleen wethouders tijdens het Appa-traject, maar stimuleert ook wethouders na te denken over een loopbaan na het politieke ambt. Aldus Edo Grosveld directeur mobiliteit bij Geerts & Partners. 

Het is gebleken dat wethouders lastig aan een baan komen als ze stoppen met het wethouderschapMet het pre-Appa-traject bent u goed voorbereid op dit moment en staat u klaar voor de arbeidsmarkt.

Lees hier verder

Astrid koos voor een actieve rol in de Appa-begeleiding

Met plezier is Astrid Verblakt vier jaar lang wethouder Sociaal Domein geweest van gemeente Sittard-Geleen. Bewust koos ze ervoor om deze tijd niet te verlengen met een tweede termijn. Ze startte het traject Appa-begeleiding bij Geerts & Partners.

Lees meer over Astrids Appa-traject

 

Maarten Pieters over Appa-begeleiding bij Geerts & Partners

Bekijk hier de film van oud-wethouder Maarten Pieters, begeleiding van een bureau is heel wat waard.

Geerts & Partners is erg op mensen gericht, heeft een scherp inzicht in mensen.

 

Niet terugkeren hoeft geen pijnlijke ervaring te zijn

Heel wat wethouders hebben de afgelopen jaren gebruik gemaakt van de Appa-begeleiding van Geerts & Partners. Eén van hen is René Peerenboom.

Er is echt tijd en rust voor nodig om je op je loopbaan te oriënteren. Als wethouder heb je het eigenlijk te druk om je met je eigen loopbaan bezig te gaan houden.

Pre-Appa ervaring van René Peerenboom

Wilt u meer weten over Appa-begeleiding bij Geerts & Partners

Wij maken graag kennis met u. En informeren u graag.