APPA-begeleiding bestuurder

De begeleiding duurt zolang u gebruik moet maken van de uitkering uit de APPA-regeling. Geerts & Partners heeft ruime ervaring in het begeleiden van oud-bestuurders. 85% van de wethouders/burgemeesters/gedeputeerden die wij begeleid hebben, heeft een nieuwe baan gevonden.

Uw ervaring als bestuurder, wat betekent dat op de arbeidsmarkt?

Als oud-bestuurder heeft u de nodige ervaring en kennis opgebouwd op bestuursniveau. Uw bent daardoor direct inzetbaar in een volgende functie. Het is belangrijk om juist die ervaring en competenties die vóór deze bestuursperiode zijn opgebouwd ook te benoemen. Dit zijn mogelijk herkenbare aanknopingspunten voor potentiële werkgevers. Wij kijken samen met u naar de verworven competenties.

Bovendien kunnen wij vanuit onze ruime ervaring op het terrein van werving & selectie, goed inschatten hoe potentiële werkgevers hiernaar kijken. Uw bestuurlijke ervaring gecombineerd met een professionele achtergrond kan voor hen uitermate interessant zijn.

Tijdelijke opdrachten en ervaring opbouwen

Geerts & Partners beschikt over een groot netwerk in de publieke sector. Regelmatig hebben wij in onze portefeuille opdrachten die van tijdelijke aard zijn. U kunt als oud-bestuurders een tijdelijke interessante opdracht vervullen en wij begeleiden u daarbij. Ook zijn wij tijdens de uitvoering van een opdracht uw sparringpartner. De uitvoer van zo’n tijdelijke opdracht is niet alleen uitdagend en leerzaam maar versterkt ook uw professionele profiel richting de arbeidsmarkt.

Pre-APPA-programma
Geerts & Partners heeft met het oog op de verkiezingen een programma ontwikkeld met als doel ‘zittende’ bestuurders in staat te stellen ruim voor de verkiezingen te starten met de oriëntatie op de volgende loopbaan stap. Wordt uw volgende stap weer een politieke functie, wordt het een baan in loondienst, of wellicht lonkt het ondernemerschap? U kunt voor deze oriëntatie kiezen ieder moment voor de verkiezing.

Bekijk de cases, of neem contact met ons op

Meer weten?

Cases APPA-begeleiding

Lees over hun ervaringen

Wilt u meer informatie over APPA-begeleiding?

Wij nodigen u uit voor een kop koffie