Appa-begeleiding door Transitium Groep

 

Per 1 januari 2023 zijn Geerts & Partners Appa en Transitium Groep gefuseerd. Alle appa-werkzaamheden worden vanaf heden door Transitium Groep uitgevoerd. 

 

Transitium Groep en Geerts & Partners Appa bundelen hun krachten

Transitium Groep komt onder de vlag van Yris, het verbindende merk van Geerts & Partners, waar ook ABGL en MZ Services onder vallen. “We kunnen nu in het hele land een nog betere begeleiding gaan bieden.” zegt Sander Geerts. Ook bij Transitium Groep zien ze de grote voordelen van een grotere paraplu. Algemeen directeur Arie-Paul Eijkelenboom: “We zijn blij dat de continuïteit van Transitium Groep op lange termijn is gewaarborgd.”

Lees het volledige nieuwsbericht

Appa-begeleiding

Wilt u als voormalig politiek ambtsdrager de arbeidsmarkt benaderen? Wij helpen u graag met onze unieke Appa-begeleiding. Wij dragen graag ons steentje bij aan uw carrière. Samen kijken we naar uw persoonlijke behoefte. Ook brengen we de markt voor u in beeld. Samen zorgen we voor het juiste traject. We zorgen ervoor dat u effectief kunt solliciteren!

Wat houdt Appa-begeleiding in?

Bent u voormalig bestuurder een voormalig wethouder, burgemeester, gedeputeerde, bestuurder van een Waterschap of Tweede Kamerlid? Dan begeleiden wij u graag naar een nieuwe dienstbetrekking. Dat doen wij professioneel en discreet met onze Appa-begeleiding.  Transitium Groep is geaccrediteerd voor de uitvoering van deze Appa-regeling. U voldoet met onze begeleiding dan ook volledig aan uw verplichting tot re-integratie.

Met onze persoonlijke begeleiding ontzorgen wij u het hele proces.

 

Lees meer informatie op de website van Transitium Groep

Meer weten?

Neem contact op met onze collega's van Transitium Groep