Geerts & Partners
U kunt ons bereiken op 073 73 70 115 / 046 45 84 076
Menu

Werving & Selectie


We worden even onderdeel van uw organisatie! Doordat we ons echt verdiepen in de organisaties waarvoor we werken, begrijpen wij onze opdrachtgevers, de organisatiecultuur en de functie-inhoud. De zoektocht naar de juiste match uit zich niet alleen in functionele kwalificaties maar zeker ook in persoonlijkheid en passie voor de functie. Hierdoor selecteren we de juiste kandidaat. Ons netwerk van professionals is van kwalitatief hoogstaand niveau, ervaren en talentvol. Geerts & Partners beschikt bovendien over een uitstekend relatienetwerk. Wij investeren voortdurend in ons netwerk van kandidaten en opdrachtgevers. We hebben veel kennis van de organisaties voor wie we werken en volgen ontwikkelingen bij onze opdrachtgevers op de voet. Hierop anticipeert Geerts & Partners door passende kandidaten voor te stellen en onze kandidaten te interesseren in onze opdrachtgevers. Een unieke methode die werkt en verrassende resultaten oplevert.   

Met Geerts & Partners verzekert u zich van een partner die met passie en plezier kritisch met u meedenkt en u gevraagd en ongevraagd adviseert.  

Voor meer informatie nodigen wij u graag uit contact op te nemen met Carelien Liebrecht, senior adviseur Werving & Selectie via 073-737 0115, 06 21 29 76 33 of carelien.liebrecht@geerts-partners.nl

Klik hier voor de folder Werving en Selectie bij Geerts en Partners

 

Geerts & Partners zoekt vanuit verbinding met het vraagstuk, de organisatie en mogelijke kandidaten naar de ultieme match. Carelien en Sander luisteren, vragen door en houden continu contact. En zo konden wij als organisatie alle aandacht op die ultieme match richten. Met resultaat! 

 

 

Geerts & Partners: een betrouwbaar bureau. “Geerts & Partners heeft een stevig netwerk, kent de kwaliteiten van zijn kandidaten uitstekend en toont zich daarmee een betrouwbaar bureau.

 

Terug naar overzicht
Contactgegevens
Kantoor Vught
Aloysiuslaan 2
5262 AH Vught

T073 73 70 115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Born (Limburg)
Kasteelhof 1
6121 XK Born

T046 45 84 076
Einfo@geerts-partners.nl
Navigatie