Welkom bij de WILL academie:
Instituut voor loopbaan en leiderschap

Elkaar verrijken

De WILL academie is dé plek waar je komt om je als persoon en als functionaris te verrijken. Dit wil en doe je om langdurig inzetbaar te zijn binnen overheid (gerelateerde) organisaties. Bij de WILL academie kom en ontwikkel je samen met deelnemers in de diverse programma’s. Onderstaande video geeft een goede eerste indruk.

De WILL pilaren

De WILL academie heeft drie pijlers: loopbaan, leiderschap en persoonlijke groei.  Alle drie zijn ze gericht op je talenten en kwaliteiten ontdekken en het daarmee vinden van een nieuwe plek op de arbeidsmarkt.

Loopbaan

De pijler loopbaan bestaat uit een aantal workshops en trainingen die standaard worden aangeboden aan alle kandidaten. Dit aanbod is direct gerelateerd aan de presentatie op de arbeidsmarkt. Workshops zijn bijvoorbeeld gericht op het schrijven van een cv, een motivatiebrief of het optimaliseren van een LinkedIn-profiel. Maar ook het opnemen van een presentatie filmpje en het maken van een professionele foto behoren tot de mogelijkheden binnen deze pijler.

Leiderschap

Welk programma je volgt binnen de pijler leiderschap, hangt af van door jou geambieerde rol binnen een organisatie. Inhoudelijke onderwerpen worden continu gekoppeld aan leiderschapsthema’s waarbij we steeds kijken hoe jij dat als leider aan zou kunnen pakken en hoe je dat in je arbeidsmarktpresentatie kunt verweven. Iedere deelnemer krijgt in deze pijler een passend programma.

Persoonlijke ontwikkeling

De pijler persoonlijke groei is het meest flexibel. Want voor jou betekent persoonlijke groei niet hetzelfde als voor een ander. Jij hebt misschien behoefte aan mindfulnesstrainingen terwijl een ander vitaliteit belangrijk vindt. Daar wordt speciaal voor jou een passend programma voor gekozen in overleg met je loopbaanregisseur. 

Onze filosofie

Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen leren en de WILL academie faciliteert dat. WILL is effectief doordat een theoretisch kader gecombineerd wordt met zelfreflectie. Dat wordt vervolgens vertaald naar presentatie op de arbeidsmarkt. Leren vanuit het hoofd, het hart en de praktijk worden samen gebracht.

Het re-integratieprogramma voor bestuurders, wat bieden wij u?

In het kader van de Appa-begeleiding heeft Geerts & Partners het re-integratieprogramma voor bestuurders ontwikkeld. Hierin worden masterclasses aangeboden op basis waarvan u uw carrière gaat vervolgen. Of misschien wilt u een opleiding volgen, hiervoor kan u bij onze samenwerkende instanties terecht. Samen met uw coach bepaalt u de weg die u in ons speciaal ontwikkelde re-integratieprogramma voor bestuurders gaat doorlopen.

Voor wie is WILL?

WILL is er voor iedereen die wil groeien als persoon en in de functie. Dus heb je bij Geerts & Partners, ABGL een mobiliteitsdienstverband,  of zit je bijvoorbeeld in Appa-begeleiding of volg je loopbaancoaching dan zal je via WILL werken aan je loopbaan, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Ook als je nog geen relatie hebt met één van onze labels is WILL voor jou toegankelijk.

Online WILL

Alle deelnemers bij WILL krijgen toegang tot een online leeromgeving. Hier kun je informatie vinden over de programma’s en andere deelnemers virtueel ontmoeten. Bovendien kun je er info uploaden, downloaden, filmpjes bekijken en nog meer.

Van talent naar toegevoegde waarde

Deze workshop is onderdeel van de pijler loopbaan.

Lees meer

Leider van de toekomst

Dit programma is onderdeel van de pijler leiderschap.

Lees meer

In evenwicht zijn en presenteren

Deze workshop is onderdeel van de pijler persoonlijke ontwikkeling.

Lees meer

Bekijk onze cases of neem contact met ons op

Meer weten?

Cases WILL

Wat zijn hun ervaringen

Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij maken graag kennis