Geerts & Partners
U kunt ons bereiken op 073 73 70 115
Menu

‘Geerts & Partners richt zich op de mens in de organisatie’ Geerts & Partners beweegt mensen


“Vanuit de overtuiging dat de mens in de organisatie de drijvende kracht in de organisatie is en blijft, draagt Geerts & Partners eraan bij dat mensen en organisaties duurzamer functioneren, gemakkelijker hun doelstellingen behalen en er meer ruimte ontstaat om ambities te realiseren.

Met ruime ervaring in werving & selectie, executive search en mobiliteitsvraagstukken, is Geerts & Partners inmiddels uitgegroeid tot een zeer ervaren partner van organisaties en medewerkers. Wij richten ons niet alleen op de invulling van directiefuncties en functies in het hogere kader maar zijn ook de sparringpartner van besturen, directieteams, colleges en kandidaten. Wij willen inspireren en confronteren, veranderen en verbeteren. Daarin ligt onze ambitie, daar zijn we goed in! Dat doen we in volle ernst maar ook met de nodige humor met het doel gezamenlijk in beweging te komen.

Wilt u meer weten over onze aanpak, neem gerust contact met ons op, wij komen graag met u in gesprek!”

Toegevoegde waarde

Geerts & Partners voegt waarde toe aan uw organisatie. Dit doen wij door uitstekende advisering op het terrein van personele, organisatie- en samenwerkingsvraagstukken. Met professionals die zich in hun vakgebied hebben bewezen en met passie voor u aan het werk gaan. Wij bewegen mensen door samen met hen op zoek te gaan naar wat hen drijft in hun leven en in hun carrière. Wat motiveert mensen nu echt? Wanneer zit een professional op zijn plek, past zijn of haar karakter bij het team en de organisatiecultuur en andersom?

 

U bent belangrijk voor ons!

Wij onderhouden ons relatie netwerk met aandacht en advies. Onze werkwijze laat zich omschrijven als laagdrempelig en persoonlijk. Wij leren u goed kennen en u leert ons goed kennen. Geerts & Partners gaat verder dan alleen het beantwoorden van uw vraag. Wij zijn pas tevreden als wij uw verwachtingen overtroffen hebben!

Contactgegevens
Kantoor Vught
Aloysiuslaan 2
5262 AH Vught

T073 73 70 115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Born (Limburg)
Kasteelhof 1
6121 XK Born

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Den Haag
Plein 17B
2511 CS Den Haag

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Tilburg
Charles Stulemeijerweg 17
5026 RS Tilburg

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Zwolle
Regus Zwolle Trade Centre, Grote Voort 293
8041 BL Zwolle

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl
Navigatie