Pak regie op jouw carrière als leidinggevende

Word interim-professional met een contract voor onbepaalde tijd bij Geerts & Partners 

Vrijer werken en doen wat je echt leuk vindt op dié plek waar jij de uitdaging ziet om het beste uit jezelf naar boven te halen! Ben je klaar met je opdracht en toe aan de volgende uitdaging, dan ga je weer naar een nieuwe opdracht. Dat alles met behoud van pensioenopbouw bij het ABP/APG. Ben jij in gesprek met je huidige werkgever over de mogelijkheden en onmogelijkheden binnen de huidige ambtelijke organisatie en vind jij een functie als interim-professional interessant? Wij willen je graag ontmoeten en staan klaar met een kop koffie!

Plan vandaag nog een afspraak met Edo Grosveld, directeur Geerts & Partners, of één van onze senior-adviseurs via 013 20 71 006 of miriam.kosterman@geerts-partners.nl.

Afwisseling of vastigheid?
Bij ons hoef je niet te kiezen!

Vanuit een vast dienstverband krijg jij de kans om op interimbasis jouw talent in te zetten op diverse opdrachten. Ervaren collega’s kennen het speelveld. Ons grote netwerk binnen de publieke sector herbergt altijd mogelijkheden die bij jou passen.

Toegevoegde waarde in de publieke sector met mooi en goed werk

Je wordt onderdeel van ons team. Je krijgt via persoonlijke begeleiding en schaduw-management de ruimte om te groeien. Samen zetten we de uitdagingen van onze opdrachtgevers centraal en zorgen we voor groei van de publieke sector.

Dankzij deze baan ben ik onderdeel van een inspirerend team en kan ik mijn vizier op meerdere rollen richten binnen de publieke sector. Karen Coesmans; interim-manager bij Geerts & Partners

Geef jouw ambitie vorm met opleidingen, trainingen en workshops

Persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Jij bent bereid om hierin te investeren en via ons eigen loopbaancentrum, inclusief inspirerende online academy, maak je gebruik van opleidingen, trainingen en workshops.

Wil of moet jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Word onze collega!

Wij zoeken leidinggevende professionals met overheidservaring, in alle vakrichtingen. Wij willen dat jij ‘aan’ staat, je bent trots op jouw professionele skills. Je hebt werkgeluk hoog in het vaandel staan en wil samen met ons het verschil maken.

Onze maatwerkoplossingen

Is een contractovername niet wat je zoekt? Bekijk onze andere maatwerkoplossingen zoals het mobiliteitsdienstverband voor bepaalde tijd.

Tijdens een maatwerktraject krijg je alle ruimte en talloze ontwikkelmogelijkheden om toe te groeien naar die nieuwe droomfunctie. De nadruk ligt bij ons op persoonlijke aandacht; onze ervaren coaches kennen het speelveld. Ons grote overheidsnetwerk herbergt altijd vervolgstappen die bij jou passen.

De vele voordelen van het mobiliteitsdienstverband:

  • salarisbehoud en pensioenopbouw volgens het ABP;
  • vaste functies én interim-opdrachten in overvloed
  • groot overheidsnetwerk – snel nieuw werk;
  • traject geheel op maat – alles moet iets bijdragen;
  • begeleiding door ervaringsdeskundigen;
  • loopbaancoaching;
  • loopbaancentrum – verbreding via opleidingen en trainingen;
  • vast dienstverband tot pensioendatum is mogelijk.

Lees meer over het mobiliteitsdienstverband

Word interim-professional bij Geerts & Partners

Kies voor een vaste baan met veel afwisseling

Plan vandaag nog een afspraak met Edo Grosveld, directeur Geerts & Partners, of één van onze senior-adviseurs.