Wij vinden voor u de geschikte kandidaat

De vraag waarom organisaties uitstekend presteren, kent vaak hetzelfde antwoord: Het zijn de mensen die het onderscheid maken. Geerts & Partners werft en selecteert kandidaten in het publiek domein: overheid, welzijn, onderwijs met een bijzondere expertise in executive search voor functies op directieniveau en hoger kader, zoeken wij naar kandidaten die voor u het verschil maken.

We worden even onderdeel van uw organisatie!

We verdiepen we ons  in de organisaties waarvoor we werken, zodat wij onze  opdrachtgevers echt begrijpen, zowel de organisatiecultuur als de functie-inhoud. De zoektocht naar de juiste match uit zich niet alleen in functionele kwalificaties maar ook in persoonlijkheid en passie voor de functie. Door breder te kijken, selecteren we de juiste kandidaat. Ons netwerk van professionals is van kwalitatief hoogstaand niveau, ervaren en talentvol. Geerts & Partners beschikt bovendien over een uitstekend relatienetwerk. Wij investeren voortdurend in ons netwerk van kandidaten en opdrachtgevers. We hebben veel kennis van de organisaties waarvoor we werken. Ook volgen we de ontwikkelingen bij onze opdrachtgevers op de voet. Hierop anticipeert Geerts & Partners door passende kandidaten voor te stellen en onze kandidaten te interesseren in onze opdrachtgevers. Een unieke methode die werkt en uitstekende  resultaten oplevert.

Met Geerts & Partners verzekert u zich van een partner die met passie en plezier kritisch met u meedenkt en u gevraagd en ongevraagd adviseert.

Wij doorlopen met u de volgende 5 stappen:

1

Intake - Voeren profielgesprekken

2

Search

3

Voorselectie - Presentatie kandidaten aan opdrachtgever

4

Gesprekken bij opdrachtgever - (Eventueel) assessment

5

Arbeidsvoorwaarden - Benoeming - Nazorg

Zij kozen al voor Geerts & Partners

Reeds afgeronde projecten

Lees onze blogs, casepagina of neem contact met ons op

Meer weten?

Sander Geerts ondertekent de Executive Search Code

Van Talent naar de Top

Cases werving & selectie

Lees over hun ervaringen

Ze de ODC-meting in voor uw organisatie

Carelien komt graag met u in contact

Wilt u meer weten over werving & selectie?