Adviseur

Als coördinator van de Appa-coaches ben ik hun eerste aanspreekpunt en klankbord. Ook het bewaken van de voortgang van Appa-trajecten en de urenverantwoording valt onder mijn takenpakket. Ik ben als het ware de schakel tussen de coaches en Geerts & Partners. De mensgerichte aanpak van deze organisatie past bij mij.

Naast coördinator voor onze Appa-coaches is Harry ook tijdelijk waarnemend burgemeester van de gemeente Montferland. 

Harry wil samen met de coaches tot de beste resultaten komen. “Als een coach vastloopt met een kandidaat, kijken we samen wat de coach nodig heeft en hoe we daaraan met onze organisatie handen en voeten kunnen geven. Kandidaten maken tijdens een Appa-traject een belangrijke stap in hun carrière en leven. Ik wil ze het gevoel geven dat ze goed begeleid worden, maar dat er ook zichtbaar aan resultaten wordt gewerkt.” 

Harry’s kennis van politiek-bestuurlijk Nederland komt goed van pas bij zijn rol als coördinator van de Appa-coaches. Ook zijn ervaring met personeel en arbeid die hij onder andere opdeed als HR-manager van Nuon kan volledig ten goede komen aan de coaches en kandidaten in een Appa-traject. 

Harry noemt zichzelf een teamspeler en een echte projectenman. Hij houdt ervan om de begeleiding van Appa-trajecten bij Geerts & Partners mee te ontwikkelen. Het spreekt hem aan om samen met de coaches de groei van Geerts en Partners vorm te geven. “Ik schroom niet om de leiding te nemen in processen.”