Stap 1 - Ophelderen

Wie zoekt u? Welke oplossing past bij uw organisatie?
Geerts & Partners wordt voor even onderdeel van uw organisatie. Op basis van doortastende gesprekken, diepgaand achtergrondonderzoek en werkateliers kunnen we een optimaal wervingsprofiel maken. Zo kijken we van meet af aan en met een frisse blik naar wat bij u past.

Stel onze adviseurs uw vraag

Stap 2 - Werven

Wij vinden die ambitieuze kandidaat in het publieke domein
Ons netwerk staat bekend als het beste netwerk in Nederland voor deze sector. Zo kunnen we slim en actief werven. We draaien ook een vacaturefilm, als dat past bij uw vraag. We kennen de ins en outs van uw organisatie en zijn een vraagbaak voor kandidaten. Wij kijken hierbij zowel naar externe als interne kandidaten en we benaderen ook mensen die niet actief op zoek zijn, maar toch een stap overwegen.

Stap 3 - Selecteren

Wij selecteren de professionals met potentie en we lokaliseren uw toppers
Geerts & Partners selecteert voor. Dit doen we op basis van selectiegesprekken. Houden voorbereidende workshops met de betrokken commissies om de gesprekken voor te bereiden, ieders rol te duiden en geven tips over de gespreksvoering.

Stap 4 - Ontmoeten

U ontmoet de kandidaten op onze shortlist
Met een ODC-meting brengen we de krachten, talenten en valkuilen van kandidaten in kaart. We waarborgen altijd de complementariteit en we kijken naar wie er bij u past. Wij organiseren en begeleiden sollicitatiegesprekken en eventuele informele kennismakingen die bij u op kantoor plaatsvinden.

Stap 5 - Benoemen

Wij ronden het proces volledig af. Hiermee garanderen wij uw resultaat.
U verwelkomt een nieuwe collega in uw organisatie! In het arbeidsvoorwaardengesprek komt u niet voor verrassingen te staan.
Alles is geregeld. En als de gekozen kandidaat binnen zes maanden op eigen initiatief de organisatie verlaat of niet voldoende functioneert, zorgen wij kosteloos voor uitstekende vervanging.

Wilt u meer weten over

Werving & Selectie bij Geerts & Partners?

Carelien Liebrecht komt graag met u in contact en vertelt u meer.