Adviseur Interim & Detacheren

Adviseur interim Paul Bosman werkt het liefste met en voor mensen. Dit is een van de redenen waarom hij zich bij Geerts & Partners inzet voor zowel opdrachtgever als interimmer. Paul is een echte doorpakker, regelt dingen graag goed en volgt altijd zijn gevoel.

Dit onderscheidt Paul:

  • Zoekt bij het matchen van werk vooral de match op persoonlijk vlak tussen potentiële opdrachtgever en kandidaat.
  • Zoekt de verbinding binnen de arbeidsmarkt, niets is hem te gek.
  • Combineert werk altijd met humor, want werken moet ook leuk zijn.

Volop ervaring binnen verschillende organisaties en sectoren

Paul ging na de hotelschool het verzekeringswezen in. Hier ontstond zijn passie voor arbeid en leidinggeven. Hij vroeg zich vaker af hoe het met zijn team ging in plaats van hoe hoog hun omzet was. Ben je dus op zoek naar een mensgerichte adviseur interim, dan moet je bij Paul zijn.

Paul kwam terecht in de personeels- en bemiddelingsbranche en werkte onder andere bij Manpower en verschillende gemeenten. Mensen begeleiden naar werk en daarin met alle betrokken partijen samenwerken, geeft Paul veel voldoening. Het UWV prees hem destijds zelfs om zijn rol als ‘bruggenbouwer’ in de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Ook voor jou zoekt Paul de verbinding op.

Werk is belangrijk voor mensen; er hangt zoveel van af. Als ik op dat vlak iets kan betekenen, dan kan ik mensen dus echt gelukkig maken.

Doen wat je zélf wilt en leuk vindt

Na twee jaar bij de Politie, kwam Paul bij ABGL werken. Hier voelt hij zich als een vis in het water. Paul vindt het belangrijk om vooral te doen waar je hart ligt. Dit doel is altijd een onderdeel van het gesprek met zijn interim kandidaten als opdrachtgevers.

Ook doen wat je echt leuk vindt en ben je toe aan een nieuwe interim-opdracht? Neem contact met hem op.

Neem contact op met Paul Bosman