Schrijf u in bij ons bureau

Geerts & Partners richt zich op personen werkzaam op directie, bestuurs- en managementfuncties bij gemeentelijke en provinciale overheid in de zorg en het onderwijs. Heeft u (management) ervaring in deze sectoren dan nodigen we u uit om uw gegevens op te laten nemen in ons bestand. Wij zoeken kandidaten voor o.a. functies als gemeentesecretaris, directeur, manager en teamleider. Klik hier voor het overzicht van de laatste vacatures.

De mens is en blijft de kracht in de organisatie

Wij zijn altijd geïnteresseerd in de mens achter het vraagstuk. Persoonlijke gesprekken horen daar bij. Op die manier leren wij u goed kennen en kunnen wij u goed adviseren. Natuurlijk zijn alle gesprekken vertrouwelijk. Privacy hebben wij zeer hoog in het vaandel staan. Onze senior adviseur zal contact met u opnemen. Wij nodigen u uit u in te schrijven bij ons bureau en uw gegevens achter te laten.

Ervaringen van kandidaten

Zonder Geerts & Partners had ik deze kans wellicht aan me voorbij laten gaan. Het helpt als iemand van buitenaf de match voor je ziet en je erop wijst. Daardoor vond ik mijn nieuwe baan.

Rob van Eijck – directeur OMO-bureau/secretaris Raad van Bestuur bij vereniging Ons Middelbaar Onderwijs

Ik was eigenlijk op zoek naar een eerste interim-klus maar werd door G&P getipt voor een vaste vacature. Goed contact gehad met Carelien Liebrecht (Werving en Selectie). Zij keek kritisch en betrokken mee naar mijn CV. Beiden hadden we snel in de gaten dat hier een mooie kans in een zich sterk ontwikkelende nieuwe gemeente ligt. Buitengewoon goede en prettige procesbegeleiding en communicatie. Heb zin in mijn nieuwe klus!

Dolf Haank – teamleider gemeente West Betuwe

Stuur uw recente cv of lees hoe zij het ervaren hebben

Meer weten?

Schrijf u bij ons in

Laat uw cv achter

Ervaringen van kandidaten

Actueel

Meer nieuws
July 23, 2021

Nicole Ramaekers versterkt team Geerts & Partners

July 08, 2021

Yris pakt maatschappelijk verantwoorde rol op

Vacatures

Meer vacatures
July 20, 2021 - 36 uur

teammanager Gebiedsontwikkeling

July 16, 2021 - 36 uur

afdelingshoofd Bestuursadvisering