Schrijf u in bij ons bureau

Geerts & Partners richt zich op personen werkzaam op directie, bestuurs- en managementfuncties bij gemeentelijke en provinciale overheid in de zorg en het onderwijs. Heeft u (management) ervaring in deze sectoren dan nodigen we u uit om uw gegevens op te laten nemen in ons bestand. Wij zoeken kandidaten voor o.a. functies als gemeentesecretaris, directeur, manager en teamleider. Klik hier voor het overzicht van de laatste vacatures.

De mens is en blijft de kracht in de organisatie

Wij zijn altijd geïnteresseerd in de mens achter het vraagstuk. Persoonlijke gesprekken horen daar bij. Op die manier leren wij u goed kennen en kunnen wij u goed adviseren. Natuurlijk zijn alle gesprekken vertrouwelijk. Privacy hebben wij zeer hoog in het vaandel staan. Onze senior adviseur zal contact met u opnemen. Wij nodigen u uit u in te schrijven bij ons bureau en uw gegevens achter te laten.

Ervaringen van kandidaten

Een hele positieve ervaring met Geerts & Partners. Met een duidelijke en transparante communicatie wist ik waar ik aan toe was en wat ik kon verwachten en ik daardoor me goed voor kon bereiden op het sollicitatiegesprek. Daarnaast was het contact ook nog eens heel leuk.

Sjoerd Boltjes – relatiemanager bij Praktikon

Ik heb het werving- en selectieproces voor de functie in Valkenburg ervaren als intensief, maar waardevol en prettig. Het intensieve proces heeft niet alleen de gemeente Valkenburg de kans gegeven om mij te leren kennen, maar heeft ook mij de kans gegeven om een goed gevoel te krijgen bij de organisatie, toekomstige collega’s en de inhoud en verwachtingen ten aanzien van de functie. Zo hebben beide partijen een weloverwogen keuze kunnen maken. Ik ben zeer te spreken over de snelle en duidelijke communicatie door Geerts & Partners.

Hannah Kamps – afdelingshoofd Sociale Ontwikkeling en Burgerkracht – gemeente Valkenburg aan de Geul

Stuur uw recente cv of lees hoe zij het ervaren hebben

Meer weten?

Schrijf u bij ons in

Laat uw cv achter

Ervaringen van kandidaten

Actueel

Meer nieuws
september 22, 2022

Oplossingen op maat voor ambitieuze leiders in het publieke domein

september 20, 2022

Snel een nieuwe baan: wat doet dat met uw Appa-rechten?

Vacatures

Meer vacatures
september 23, 2022

teamleider Werk en Participatie

september 12, 2022 - 32 uur

Projectleider