Zij-instroom van Geerts & Partners

Met ontslag bedreigde ambtenaren bieden we werkzekerheid, een nieuwe stap in een andere branche. Met de zekerheid van een dienstverband bij ABGL, in combinatie met een omscholingstraject stomen we de kandidaat klaar voor een nieuwe functie.

Zij-instroomtraject voor werknemers

Een nieuwe carrièrestap met werkzekerheid, dat is wat jij zoekt. En dat biedt Geerts & Partners met het zij-instroomtraject. Vind je nieuwe uitdaging in een branche waar medewerkers broodnodig zijn. Laat je omscholen naar de zorg, de ICT of het onderwijs. Herpak je werkgeluk met behulp van Geerts & Partners.

Lees meer over het Zij-instroomtraject

 

Nieuw perspectief bieden aan jouw medewerker

We bieden nieuw perspectief met werkzekerheid. Dat doet Geerts & Partners met het zij-instroomtraject. Als huidige werkgever faciliteer je een nieuwe kans voor collega’s. En als toekomstige werkgever kies jij voor klaargestoomd personeel voor jouw specifieke organisatie. Ontdek het Geerts & Partners zij-instroomtraject.

Nieuwe medewerkers voor jouw organisatie

Als organisatie in de zorg, de ICT, het onderwijs en het ruimtelijk domein sta jij te springen om gekwalificeerde en passende medewerkers. De krapte op de arbeidsmarkt voel jij in jouw organisatie. Personeel vinden is al een uitdaging op zich. De juiste match vinden een nog grotere. Geerts & Partners schiet te hulp met het zij-instroomtraject. Vind gedreven, gekwalificeerd personeel wat opgeleid is voor jouw organisatie.