Zij-instroom opdrachtgevers

Je wilt je collega’s te allen tijde verder helpen en perspectief bieden. Dat geldt ook voor de met ontslag bedreigde ambtenaren binnen je organisatie. Faciliteer de mogelijkheid om een volgende stap te maken door middel van een omscholingstraject. Voorkom dat ze langs de zijlijn van de arbeidsmarkt komen te staan. Kies voor Geerts & Partners Zij-instroom.

Wat is Geerts & Partners Zij-instroom?

Met Geerts & Partners Zij-instroom verkleint de afstand tot de arbeidsmarkt. We bieden hun een maatwerk omscholingstraject, waar we ze klaarstomen voor een nieuwe baan. Die nieuwe baan is in een branche waar personeelstekort is. Namelijk de ICT, de zorg, onderwijs en het ruimtelijk domein. Op die manier bieden we de kandidaten werkzekerheid.

Deze dienstverlening biedt jouw met ontslag bedreigde collega perspectief. Faciliteer je deze mogelijkheid, siert jou dat als werkgever. Zelfs als de collega de organisatie moet verlaten, zorg je voor een duurzame oplossing. Eén die werkzekerheid oplevert. 

Wij nemen de collega bij ons in dienst tijdens dit proces. Het is ons doel om de collega zo snel mogelijk aan een nieuwe, passende baan te helpen. Daar is niet alleen de kandidaat bij gebaat, maar de huidige werkgever ook. Het bespaart namelijk ontslagkosten. We nemen de werknemer over met gelijke arbeidsvoorwaarden en met behoud van pensioenopbouw. 

Nieuwe medewerkers die perfect passen

Als organisatie in de zorg, de ICT, het onderwijs, of het publieke domein sta jij te springen om gekwalificeerde en passende medewerkers. De krapte op de arbeidsmarkt voel jij in jouw organisatie. Personeel vinden is al een uitdaging op zich. De juiste match vinden een nog grotere. Geerts & Partners schiet te hulp met Zij-instroom. Bind gedreven, gekwalificeerd personeel wat opgeleid is voor jouw organisatie.

De perfecte match

ABGL Zij-instroom verbindt met ontslag bedreigde ambtenaren met organisaties waar personeelstekort is. Wij maken de juiste match. Op het gebied van kwalificaties, vaardigheden en ook op persoonlijk vlak. De perfecte kandidaat koppelen we al in een vroeg stadium aan jouw organisatie. Zo kunnen beide partijen gedurende het proces bepalen of de klik er is. Het omscholingstraject wordt in overleg vormgegeven. Samen kijken we welke kwalificaties ontbreken en welke opleidingen deze versterken. We stomen de kandidaat klaar voor een specifieke functie binnen jouw bedrijf. En detacheren deze eerst gedurende een overeengekomen periode ter oriëntatie om kennis en kunde op te doen.

We zetten ons in om een mismatch op de arbeidsmarkt te voorkomen en de juiste kandidaten voor jouw vacatures te vinden.

De functie staat centraal

Medewerkers die direct inzetbaar zijn na afronding van hun opleiding. Dat is wat jij onderaan de streep wil. We spitsen iemands kennis specifiek toe op de vacature van jouw organisatie in plaats van een bredere aanpak. We leiden iemand niet op richting de zorg algemeen als de vacature gericht is op verslavingszorg. Jij mag verwachten dat we mensen vinden die in de organisatie passen en ze vormen tot ze bij de vacature horen.

Werkgeluk voor de nieuwe werknemer

Bij Geerts & Partners staat werkgeluk centraal, ongeacht de dienstverlening. Dat geldt dus ook binnen Geerts & Partners Zij-instroom. Wij willen dat de nieuwe medewerker werkgeluk vindt in jouw organisatie. Daar pluk jij namelijk ook de vruchten van. Personeel wat voldoening haalt uit het werk en met plezier naar het werk gaat, voert z’n taken beter uit. En is meer betrokken bij de organisatie.

Nieuwsgierig wat zij-instroom voor jouw medewerkers kan betekenen?

Neem contact op met senior adviseur Marcel van Bergen voor meer informatie over Geerts & Partners Zij-instroom.

Ga vrijblijvend een gesprek aan met Marcel en ontdek wat zijn doelgerichte visie voor jouw medewerkers kan betekenen. Neem contact met hem op via 06-11539319, marcel.van.bergen@geerts-partners.nl of connect op LinkedIn.

Neem direct contact op