Geerts & Partners
U kunt ons bereiken op 073 73 70 115
Menu

Zet de ODC-meting in voor uw organisatie


De ideale kandidaat voor een nieuwe functie vindt u niet zomaar. U zoekt iemand met competenties die perfect aansluiten bij het team, de organisatie en de functie. Met de Odin Development Compass (ODC-meting) ontdekt u precies welke competenties uw medewerker of team heeftHet meetinstrument achterhaalt namelijk uw talenten, kracht en onbewuste drijfveren en valkuilenEen belangrijke toevoeging, vindt senior-adviseur bij Geerts & Partners Carelien Liebrecht“Omdat op deze manier de juiste talenten naar boven komen.” 

 

Sommige zaken leer je niet aan

De meeste ontwikkelingsassessments kijken naar competenties en talentenMaar de ene accountant met 25 jaar ervaring is de andere niet. Want theorie leren kunnen ze allemaal, maar niet iedereen heeft dezelfde aangeboren talentenZoals sociale vaardighedenleidinggeven of omgaan met stressfactoren.  

 Juist aangeleerde kwaliteiten zijn kwetsbaar en zijn je persoonlijke valkuil”, vertelt Carelien. Onder stress en druk kunnen die vervormen en kosten ze altijd energie. Wij zetten de ODC-meting in voor loopbaan- en coachingstrajecten en om de match te maken tussen kandidaten en vacatures.”   

 

Voordelen ODC-meting 

  • Meet bewuste en onbewuste drijfveren; 
  • Ontdekt aangeboren talenten; 
  • Ontdekt persoonlijke groei door de test te herhalen;
  • Vindt de juiste persoon voor een nieuwe functie;
  • Stelt het perfecte team samen.

 

Inzicht in talenten en valkuilen

Met de ODC-meting vindt u de juiste kandidaat en kunt u samen focussen op groei. Met zicht op de talenten en valkuilen weten u en de kandidaat precies welke capaciteiten meer aandacht kunnen gebruiken. Waar groeikansen liggen, passend bij ambities en kwaliteiten. En welke taken u beter bij een ander teamlid neer kunt leggen.   

 

Beter functioneren met de ODC-meting 

Functioneringsgesprekken verlopen ook efficiënter met de ODC-meting. Zo kunt u met uw werknemer na een jaar concluderen of er daadwerkelijke groei plaatsvond. Of dat er zelfs competenties zijn waarmee iemand zijn collegas inspireertVul simpelweg om de zoveel tijd de test in en vergelijk de resultaten.  

 

Stel nauwkeuriger uw teams samen

 Maak handig gebruik van de ODC-meting bij het samenstellen van een team. U wilt een groep persoonlijkheden die elkaar versterken. Eén iemand is de leider, de ander de creatieveling en iemand anders is communicatief erg vaardig.  

 

Geerts & Partners vindt de juiste kandidaten 

Voor de gemeente Gulpen-Wittem zorgde Geerts & Partners voor de invulling van vier functies in het nieuwe managementteam. Doordat alle kandidaten de meting dedenvulden wij een team met een compleet scala aan competenties. 

 

Binnen 10 minuten meer inzicht

In tegenstelling tot veel andere ontwikkelingsassessments is de ODC-meting een snelle en eenvoudige tool. Vul op uw laptop, tablet of telefoon binnen 10 minuten de vragenlijst in. Geerts & Partners ontvangt een melding met uw resultaten. Vervolgens wordt er een gesprek gepland om de resultaten te bespreken. De ODC-meting is een handvat en na het gesprek kunt u aan de slag om de resultaten in te zetten binnen uw functie of team.   

 

Teams functioneren beter wanneer ze gevormd worden door de juiste mensen met elkaar te koppelenGeerts & Partners helpt daarmee dankzij de ODC-meting  

Neem contact op met Carelien Liebrecht voor meer informatie via carelien.liebrecht@geerts-partners.nl of via 06-212 97 633

 


Terug naar overzicht
Contactgegevens
Kantoor Vught
Aloysiuslaan 2
5262 AH Vught

T073 73 70 115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Born (Limburg)
Kasteelhof 1
6121 XK Born

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Den Haag
Plein 17B
2511 CS Den Haag

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Tilburg
Charles Stulemeijerweg 17
5026 RS Tilburg

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Zwolle
Regus Zwolle Trade Centre, Grote Voort 293
8041 BL Zwolle

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl
Navigatie