Massimo maakt de juiste match

Gemeenten zoeken (jong)professionals voor complexe uitdagingen.

Massimo De Michele is een voorbeeld van iemand die niet afwacht, maar proactief te werk gaat. Of zoals de Gouwenaar zichzelf omschrijft: “Een aanpakker die recht op het doel afgaat.” Dit deed hij als voetballer op het allerhoogste amateurniveau en sinds kort als adviseur interim en detacheren bij Geerts & Partners.

Na het behalen van zijn vwo-diploma startte Massimo aan de opleiding Vastgoedkunde. “Een studie die aansluit bij mijn interesses: commercie en werken met mensen”, zegt hij. Voor Massimo is leren meer dan alleen boeken en schoolbanken; vanaf zijn eerste studiedag ging hij dan ook op zoek naar een bedrijf waar hij werkervaring kon opdoen. Al snel vond hij een baan bij een Rotterdamse vastgoedbelegger. Vervolgens ging hij werken bij een bedrijf gespecialiseerd in het creëren van new business voor externe partijen, waar Massimo aan de slag ging als salesmanager. Maar sales alleen was voor Massimo niet voldoende. Dus ging hij verder kijken naar waar zijn interesses nog meer liggen.

Voldoening uit vakantiebaan bij revalidatiecentrum

Een gesprek met zijn moeder bracht hem weer op het spoor van zijn vakantiebaantje bij een revalidatiecentrum, dat hij als middelbare scholier had. “Ik maakte er het ontbijt klaar voor patiënten, deed de koffie- en theeronde. Heel mooi werk, omdat ik daar op een laagdrempelige manier met mensen bezig was. Mijn bijdrage gaf hen een goed gevoel. Daar haalde ik voldoening uit.” Massimo ging op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin hij dat gevoel van dat vakantiebaantje terugvond. De jonge twintiger zag een kans om zijn leertraject te verbreden en nieuwe vaardigheden aan te leren. Proactief als hij is, nam hij contact op met Geerts & Partners.

Bij Geerts & Partners staat de mens centraal en werken we aan warme en duurzame relaties. Dat matcht helemaal bij hoe ik graag werk.

Massimo De Michele

De juiste match in het ruimtelijke domein

Bij Geerts & Partners zorgt Massimo voor de juiste match tussen gemeenten en kandidaten. Specifiek in het ruimtelijke domein, met een focus op Zuid-Holland. Zijn werk combineert hij met zijn studie. “Er gebeurt veel in de gebouwde omgeving. Door de energietransitie, de Omgevingswet, de grotere rol van duurzaamheid en het woningtekort. Er is veel vraag vanuit gemeenten naar de juiste mensen om te werken aan die complexe dossiers. Maar helaas zijn de professionals schaars.” Geerts & Partners investeert in de nieuwe generatie ambtenaren die de complexe vraagstukken gericht kunnen oplossen. Dat doen we met een combinatie van vakinhoudelijke professionals en het Jong Talent-programma. Massimo werkt ook aan het Jong Talent-programma van Geerts & Partners voor kandidaten in het ruimtelijke domein. Een ontwikkelingsprogramma dat werken en leren combineert en mensen met de juiste kennis en vaardigheden aan concrete opdrachten vanuit gemeenten koppelt.

‘Hier staat de mens ook echt centraal’

“Ik kan me heel erg vinden in de kernwaarden van Geerts & Partners. Hier staat de mens centraal en werk je aan warme en duurzame relaties. Zo bouwen we aan succes voor mensen en organisaties. Dat is niet alleen een verhaal naar buiten toe, maar zit in de vezels van onze organisatie. Waarbij we echt als team scoren.”  

Neem contact op met Massimo De Michele

Benieuwd naar wat Massimo voor jou kan betekenen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer blogs

Blogs
Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

HR Event 2024

HR Event 2024

Blogs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en evenementen.