Adviseur Interim & Detacheren

Energiek, enthousiast, nieuwsgierig en ‘lekker direct’. Massimo De Michele combineert deze eigenschappen in zijn dagelijkse werk als adviseur interim en detacheren: het matchen van opdrachtgevers aan de juiste kandidaten. Massimo werkt specifiek in het ruimtelijke domein.  

In dat domein gaan de ontwikkelingen momenteel hard. Massimo: “Denk aan de energietransitie, duurzaamheid, het nijpende woningtekort en de Omgevingswet. De dossiers worden complexer en de hoeveelheid werk groeit. Daarvoor zijn professionals nodig.”  

De waarde van werken met mensen

In zijn rol als adviseur interim en detacheren focust hij zich op de regio Zuid-Holland. Daar komt zijn achtergrond goed van pas. Massimo volgt de studie Vastgoedkunde en deed saleservaring op bij een vastgoedbelegger. In dat wereldje kwam dat ‘lekker directe’ goed van pas. Maar als middelbare scholier leerde hij al wat de waarde is van werken met mensen. Tijdens een zomerbaantje zag hij hoe patiënten in een revalidatiecentrum opbloeide van persoonlijk contact. En merkte hij hoeveel voldoening hem dat gaf.  

Wat hij daaraan heeft in zijn rol bij Geerts & Partners? “Ook hier ben ik bezig met mensen. En creëer ik een win-winsituatie voor opdrachtgevers en kandidaten”, zegt hij. “Zodat gemeenten vooruit kunnen met hun opgaven. En kandidaten kunnen groeien in hun carrière.” 

Een goede sparringpartner

Massimo gaat voor de warme en duurzame relatie en wil het naadje van de kous weten. “Ik vind het belangrijk om achter de werkelijke motivatie te komen. Dus vraag ik door. Wat zoekt iemand werkelijk? En waarom dat?”, schetst hij. “Zodat goed duidelijk wordt wat de vraag is en de beste matches kunnen ontstaan. Daardoor ben ik ook een goede sparringpartner. Ik denk graag mee en werk vervolgens doelgericht aan een oplossing.”  

Neem contact op met Massimo de Michele

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.