Project assistent Werving & Selectie

Een belofte inlossen of iets geregeld krijgen? Yvonne bijt zich erin vast, met plezier zelfs. Want snel klaarstaan voor anderen en die zo een goed gevoel geven, is de service waaraan ze veel waarde hecht. Ze is een bezige bij, die secuur te werk gaat en energie krijgt van veel afwisseling in haar werk. 

Jarenlange ondernemerservaring

Yvonne startte bij Geerts & Partners als projectassistent voor team Werving & Selectie. In haar streven om collega’s en kandidaten te voorzien van de best mogelijke ervaring, is ze er scherp op dat alles soepel verloopt. Om dat laatste te realiseren, put ze uit jarenlange ondernemerservaring. “Ik had al op twaalfjarige leeftijd een ondersteunende rol bij het horecabedrijf van mijn ouders”, blikt Yvonne terug. 

Manusje-van-alles

Plannen, communiceren, snel schakelen: Yvonne leerde in haar werkende leven om als nauwkeurige regelaar te acteren. Ze werkte als secretaresse, werd later een manusje-van-alles binnen de detailhandel en runde twintig jaar lang haar eigen praktijk als massagetherapeut. “Alle opgedane ervaring komt samen in mijn rol bij Geerts & Partners.”  

Als ik iemand een oplossing beloof, dan komt die er ook. Linksom of rechtsom. – Yvonne van Diessen 

Niemand laten wachten  

De vorige job van Yvonne was in de klantenservice. Anderen helpen ligt haar na aan het hart. Ze is vriendelijk, gedreven en heeft er een hekel aan om iemand te laten wachten. Punctualiteit staat daarom hoog op haar lijstje. “Als je vragen snel beantwoordt en zaken spoedig regelt, voelt de ander zich gezien. Dan groeit ook het vertrouwen.”