Manager Werving & Selectie

Viviane van Vroenhoven is een mensenmens. Van nature nieuwsgierig naar de persoon achter het cv. Met die oprechte interesse en haar jarenlange ervaring in het werving- en selectievak maakt zij matches op maat.

Als manager werving & selectie matcht Viviane kandidaten voor banen hoger management- en directieniveau in de publieke sector. Hierbij kijkt ze niet alleen naar de competenties van een kandidaat, maar ook naar de persoonlijke doelen en drijfveren. Ze onderzoekt door goed door te vragen of deze overeenkomen met die van de opdrachtgever. Haar doel? Een duurzaam partnerschap. Nu én in de toekomst.  

Mensgerichte visie 

Viviane heeft ruim 25 jaar ervaring in het wervings- en selectievak. Ze werkte in diverse functies, van headhunter tot recruiter, bij uiteenlopende organisaties. Maar hoe divers haar rollen ook waren, één ding stond altijd centraal: mensgericht werken. “Tijdens de selectiegesprekken kijk ik altijd verder dan het cv. Wie is de persoon tegenover mij? Matcht het DNA met de visie van mijn opdrachtgever? Werkwaarden en persoonlijke drijfveren zijn minstens zo belangrijk als competenties. Dat sluit goed aan bij de mensgerichte visie van Geerts & Partners. Ik word heel blij van de intensiviteit van de wervingstrajecten; mijn werk voor zowel klant als kandidaat stopt niet bij een plaatsing. Die intensiviteit zorgt voor een unieke band met de kandidaten en opdrachtgevers. Je wordt partners.”

Denken in mogelijkheden

Met haar jarenlange werkervaring kent Viviane de arbeidsmarkt als geen ander. En ook hoe veranderlijk deze kan zijn. Door te blijven pionieren en experimenteren speelt zij hier accuraat op in. Viviane onderzoekt graag wat wél mogelijk is. 

Neem contact op met Viviane van Vroenhoven

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.