Adviseur Interim & Detacheren

Vanuit zijn voorliefde voor – en ruime ervaring met – politiek, werkt Scott van den Broek aan de juiste match tussen gemeenten en professionals. Specifiek in het ruimtelijke domein, dat enorm in ontwikkeling is.  

Als adviseur interim en detacheren kijkt Scott verder dan de basale vraag of Geerts & Partners een professional heeft voor een opdracht. “Dankzij mijn ervaring in de lokale politiek weet ik waar gemeenten tegenaan lopen. Maar ook welke vragen ik moet stellen om de vraag achter de vraag te achterhalen.”  

Als recruiter deed hij ervaring op in het matchen van organisaties en professionals. Als growth hacker leerde hij op een creatieve manier naar een probleem of vraag te kijken. En als adviseur bij Kenniscentrum Sociaal Domein stond hij gemeenten bij met de juiste begeleiding.  

Meer dan alleen matchen

Scott kijkt vanuit zijn ervaring door de bril van gemeenten, maar weet ook wat professionals nodig hebben. Daardoor kan hij beide óók gericht adviseren over processen. “Richting de professional bijvoorbeeld over het tijdig informeren van de teamleiders, managers of soms zelfs wethouders. Dat is zeker bij gevoelige dossiers wenselijk. En met gemeenten kijk ik graag mee over hoe ze een proces nog soepeler kunnen laten verlopen.” Dat noemt Scott een warme samenwerking, waarmee professional en opdrachtgever vooruit kunnen. 

Het beste voor gemeenten en professionals

Kortom: met een mix van creativiteit, liefde voor politiek en een mindset om het beste eruit te halen voor gemeenten en professionals vult Scott zijn adviseursrol in voor het ruimtelijke domein.  

Neem contact op met Scott van den Broek

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.