Senior adviseur Werving & Selectie

Mensen in hun kracht zetten, is wat Roos al jarenlang doet binnen het publieke domein. Haar uitgebreide bestuurservaring maakt haar een ideaal klankbord én een kritische sparringpartner voor organisaties, waarvan vraagstukken aan haar welbesteed zijn. Vol enthousiasme zoekt ze voor u naar creatieve oplossingen.  

Besluitvaardig, beschouwend

Het politiek-bestuurlijke speelveld kent Roos op haar duimpje, na achttien jaar werken binnen de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Als hr-manager droeg ze bij aan de ontwikkeling van mens en organisatie. Ze is besluitvaardig, daadkrachtig en beschikt mede door haar bestuurservaring over analytisch en beschouwend vermogen.  

“Omdat ik het werkveld ken, zie ik snel wat er speelt, waar de spanning zit en wat cruciale functies zijn”, vertelt Roos, die organisatie breed adviseert. “Dankzij mijn werkachtergrond en door kritisch te luisteren, kom ik snel tot de essentie: wat écht wordt gevraagd en wat écht nodig is. Ik draai er niet omheen en ga oplossingsgericht te werk.”   

Talent volledig benutten

Maar ook is ze enorm mens- en ontwikkelingsgericht: bij deze energieke verbinder staan de personen altijd centraal. Het drijft haar om als recruiter tot perfecte wervingsoplossingen te komen. “Het zijn vaak leuke, uitdagende puzzels; ik kijk er ook altijd naar hoe je iemands talent volledig kunt inzetten en benutten.”   

 Waar het vastzit, maak ik het weer open. Zo komt er ruimte voor oplossingen en nieuwe mogelijkheden, en zicht op nieuwe talenten. Dat kenmerkt mij  

Bijdragen aan werkgeluk

Opgeleid tot jurist en docent personeelswetenschappen aan de universiteit. Recentelijk rondde ze opleidingen tot coach en organisatieadviseur af: nog meer gaat ze met een open en onbevooroordeelde houding gesprekken aan. “Ik heb veel interesse in wat mensen en organisaties beweegt en wil bijdragen aan het werkgeluk; iets wat ik al heel mijn werkende leven doe.”  

Neem contact op met Roos Los

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.