Loopbaanregisseur

Mensen coachen naar werkgeluk doet loopbaanregisseur Robin al 25 jaar met het grootste plezier. Hij vult niet in, maar vertelt alleen wat hij ziet. Want volgens Robin zeggen jouw lichaamstaal en jouw verhaal precies waar je passies en plezier liggen.

Wat onderscheidt Robin?

  • Is de co-piloot van jouw vlucht naar werkgeluk
  • 25 jaar aan coaching ervaring
  • Geeft jou de ruimte om zelf je passie te ontdekken

Ervaring te over

Robin timmert al 25 jaar aan de weg als loopbaancoach. Als zzp’er én als werknemer in een organisatie. Cijfers, uurtje-factuurtje en prestatie; daar is Robin niet van. Liever kijkt hij naar de persoon tegenover hem. De tijd nemen om iemand echt verder te helpen, daar krijgt Robin energie van. Die werkwijze sluit aan bij de visie van Geerts & Partners.

Coaching is mensenwerk, dan draait het niet om hoeveel uur je aan iemands ontwikkeling besteedt of hoeveel mensen je op één dag helpt. Het draait om hoe je één persoon het beste helpt.

Co-piloot

Robin ziet zichzelf graag als de co-piloot op jouw vlucht. Jij hebt de stuurknuppel in handen en houdt de regie. Robin zit naast je, houdt een spiegel voor en zorgt ervoor dat jij niet dwars door een onweersbui vliegt. De route en eindbestemming zijn aan jou. Robin houdt alles goed in de gaten en houdt koers wanneer nodig.

Stijg op met een mobiliteitsdienstverband samen met loopbaanregisseur Robin Abma.

Neem contact op met Robin Abma

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.